Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMLADILI SE

Puno toga mu je zamjerala, ali sad su nerazdvojni! Fanovi oduševljeni najstarijim parom iz 'Braka na prvu'

Gordana i Milan
Foto: Facebook
1/7
13.05.2020.
u 11:01

Prva sezona showa "Brak na prvu" nedavno je završila, a gledatelji i dalje s oduševljenjem prate najdraže parove na društvenim mrežama.

Nakon završetka prve sezone "Brak na prvu" i finalnog iznenađenja kojeg su pripremili Adam Kromer i Gordana Marelli priznavši kako su u vezi te da očekuju dijete, fanovi su svoju naklonjenost pokazali najstarijem paru u emisiji - Gordani Gašparić Vrbljanin i Milanu Tokiću.

Naime, show je odavno završio, a dvojac nastavlja uživati u zajedničkom vremenu o čemu svjedoče mnoge fotografije ne društvenim mrežama.

Umirovljenica iz Zagreba fanovima je odgovorila na pitanje "Gdje je Milan?" i "Jesu li zajedno?" u nedavnom komentaru ispod fotografije te im je poručila kako je upravo on zaslužan za sve fotke jer se nalazi iza fotoaparata. Na najnovijoj objavi, oboje su se pojavili ispred fotoobjektiva te raznježili fanove.

Gordana i Milan
1/6

- Gdje je Milan? Tu je...Oboje smo uvijek tu...negdje - napisala je Gordana, a pratitelji su ih obasipali čestitkama i komplimentima.

- Oboje ste sve mlađi - napisali su im.

Najstariji par u showu 'Brak na prvu' ' Gordana Gašparić Vrbljanin (62) i Milan Tokić (64) svoj odnos nastavili su graditi i nakon što su se kamere ugasile. Naime, Gordana i Milan ekspertima su priznali da su ostali u kontaktu i nakon showa te kako se njihov odnos temelji na poštovanju, a ne na strasti i ljubavi.  - Drago mi je što sam upoznala Milana. On je karakterno dobra osoba iako mislim da je pomalo naivan. Došao je u ovaj eksperiment sa sasvim drugim očekivanjima od mene. Puno smo razgovarali i on, kao i većina muškaraca, mislio je da će se već prve noći brak konzumirati. No to se, naravno, nije dogodilo. Moram priznati da mi je to umanjilo izgleda da budem s njim bliskija nego što sam bila.  Iznenadila sam se da jedan stariji muškarac ima toliko malo saznanja o ženama. Njegovo saznanje svodilo se na to da žena želi isto što i on te mu nije bilo jasno zašto nije tako. Da nije od prvog susreta inzistirao na tome, vjerujem da bih mu poklonila puno više pažnje, a u mojim očima bi bio potencijalni partner za nešto više od prijateljstva.  - ispričala je Gordana za RTL.hr

Otkrila je i kako je zadovoljna što je sudjelovala u eksperimentu jer je naučila puno toga i o sebi i o drugima, a jedino što ju je razočaralo bili su neukusni komentari.

Gordana i Milan
1/5

- Jedino što me jako iznenadilo bili su neprikladni komentari koje sam pročitala na portalima. Slabo se koristim društvenim mrežama pa sam bila zapanjena time koliko pojedinci, čini mi se uvijek isti i s lažnim profilima, imaju potrebu pisati toliko neukusne komentare - priznala je Gordana. Kazala je i kako s Milanom ne živi na istoj adresi iako su svakodnevno u kontaktu.

- Družili smo se intenzivno poslije snimanja, ostali pozitivni jedno prema drugome. Međutim, zbog trenutne situacije s Covidom19, naravno da se druženje smanjilo, tj. prekinulo. Ipak se čujemo telefonom i dogovaramo nove aktivnosti kada sve to prođe, ostali smo u vrlo dobrim odnosima. I dalje me pomalo smeta njegova izravnost u komunikaciji što se tiče intimnosti, ali sad to već shvaćam kao njegov način razgovora. Mislim da ćemo nakon ove izolacije obnoviti naš odnos u smislu da ćemo se više družiti jer Milan je dobra osoba i bez obzira na njegove godine, treba mu osoba koja će mu iskreno reći što misli o njegovom načinu zavođenja žena - zaključila je Gordana.

Ovo su nove karijere bivših TV voditeljica.

Komentara 1

DU
Deleted user
11:51 13.05.2020.

svu sreću ovog svijeta vam želim i naravno zdravlja... kako vas je lijepo vidjeti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije