Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekid

Pukla ljubav! Rita Ora više ne ljubi 'Spidermana'

Foto: PIXSELL
1/3
07.03.2019.
u 21:45

Za par se govorilo da su zajedno od prošlog studenog, ali Mirror je potvrdio da se veza razvodnila u prvim mjesecima nove godine.

Filmska zvijezda Marvelovog Spidermana, Andrew Garfield i pjevačica kosovskog porijekla Rita Ora više nisu zajedno, piše PageSix.

Za par se govorilo da su zajedno od prošlog studenog, ali Mirror je potvrdio da se veza razvodnila u prvim mjesecima nove godine. Naime, Rita je zbog njih navodno promjenila broj telefona, vjerojatno kako ju bivši dečki ne bi mogli kontaktirati.  

Iako su često na fotografijama skupa, The Sun prenosi kako je mladić odlučio raskinuti jer je htio imati još privatniji život. Započela je vezu s Andrewom samo tri mjeseca poslije razilaženja s bivšim partnerom pjevačem Andrewom Wyattom.

Pjevačica se 2014. godine razišla s Calvinom Harrisom, ali kraj veze nije izgledao lijepo. Mladi glumac je bio u vezi s kolegicom iz “Čudesnog Spidermana” Emmom Stone od 2011. do 2015. godine, a nedavno je Andrew viđen u društvu irske glumice Aisling Beae.

Pogledajte kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije