Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luke Perry

Djeci ostavio sve, a zaručnici ništa?

Foto: Profimedia
1/6
06.03.2019.
u 10:22

Britanski Daily Mail izvještava kako bi Perry oporučno trebao ostaviti sve svojoj djeci – kćeri Sophie (18) i starijem sinu Jacku (21) kojeg je dobio u prvom braku.

Prošlog tjedna Hollywood se oprostio od Lukea Perryja (52), nekoć popularnog Dylana iz serije Beverly Hills. Britanski Daily Mail izvještava kako bi Perry oporučno trebao ostaviti sve svojoj djeci – kćeri Sophie (18) i starijem sinu Jacku (21), kojeg je dobio u prvom braku.

Malo je reći da je javnost ostala iznenađena jer glumac navodno ništa nije ostavio svojoj zaručnici Wendy Madison Bauer (44), terapeutkinji i bivšoj glumici. Na početku veze par je skrivao da je zajedno. Nisu se često pojavljivali zajedno, a šutjeli su čak i kad se počelo šuškati o njihovim zarukama.

Prvi put kao par viđeni su u travnju 2017. godine na dodjeli GLAAD Media Awardsa. Bauer je licencirana bračna savjetnica i obiteljska psihoterapeutkinja u Los Angelesu koja je specijalizirana za rad s ljudima s anksioznošću. Kratko vrijeme bila je i glumica, a pojavljivala se u serijama kao što je Mentalist, Dr. House i Crash. Ona je bila uz Perryja u posljednjim trenucima, prenose strani mediji.

Od posljedica prošlotjednog teškog moždanog udara, Luke Perry preminuo je u ponedjeljak u bolnici. Uz njega su bili i bivša supruga Minnie Sharp, njegova majka Ann Bennet, očuh Steve Bennet, brat Tom Perry, sestra Amy Coder i mnogi drugi bliski prijatelji.

Uloga buntovnog Dylana McKaya u tinejdžerskoj seriji Beverly Hills proslavila je glumca, a njegovi kolege iz glumačkog svijeta još uvijek ne mogu vjerovati u njegov prijevremeni odlazak.

– Jučer ujutro primila sam poziv koji me slomio. Mučim se s ovim gubitkom i teško mi je s vlastitim mislima. No ljubav šaljem njegovoj obitelji i prijateljima koji su bili blagoslovljeni njegovim svjetlom u njihovim životima (i mojem). Pojmiti ovo što se događa trenutačno je nemoguće – napisala je na svojem Instagramu Shannen Doherty (47), kolegica iz serije koja je glumila Brendu Walsh, a s kojom je u privatnom životu bio istinski dobar prijatelj.

Podsjetimo, tjedan uoči nagle smrti Lukea Perryja glumačka ekipa Beverly Hillsa objavila je da se ponovno okuplja radi snimanja novih šest nastavaka kultne tinejdžerske serije.

 

Komentara 11

KO
koraknaprijed
10:44 06.03.2019.

Logicno i posteno, vrijeme je da se sponozoruse nauce pameti.

JA
jadranskomore
10:49 06.03.2019.

U americi imate i skolu kakos e "love" poznate osobe i gdje se takovi mogu Naci, kod ovih vucibatina njihovo je samo skidanje gaca a ovi opet padaju na to i misle kako su oni njih ulovili a ne misle da su sami postali ulovljeni i pali su na mamac.

JA
jadranskomore
10:54 06.03.2019.

Jos samo i ovo da dodam, nas drugi prijatelj kardiolog i to ne bilo kakav kardiolog vec je bio proglasen najboljim kardiologom na sjevero/zapadnoj strani USA imao je cerku koja je studirala novinarstvo i jednom tako u razgovoru pitam ja njega: dolazi li cerka za vikend Doma a on veli: ne, mora raditi, ja sam naravno bio iznenadjen i velim: kak mora raditi ako mora zavrsiti studij u maju a do Maja je jos 5 mjeseci a on veli: mora si zaradit sama za studij, moja zena je bila isto iznenadjena i pita njegovu zenu: kaj ne placate vi njoj studij a ona veli: DA placamo ali samo onoliko koliko mi mislimo da moramo, ostalo si mora zaradit sama. Kod nas je obrnuta situacija pa sad covjek visa nezna ko je ludji i gluplji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije