Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IM BILO SMIJEŠNO

Publici se ne sviđa šala voditelja na račun Roberta Downeya: Je li to bio neki drogeraški pokret?

Foto: Reuters
1/10
11.03.2024.
u 10:30

Robert Downey Jr. nije se previše obazirao na ovu šalu, primio je jako dobro ove izjave Jimmyja Kimmela, a obožavatelji su kasnije kritizirali Kimmela zbog njegovih viceva o Robertovoj ovisnosti o kokainu

Voditelj 96. dodjele nagrada Oscar bio je Jimmy Kimmel koji se tijekom dodjele našalio na račun glumaca koji su sjedili u publici i koji su bili među nominiranima. Glumac Robert Downey Jr. koji je osvojio nagradu za najboljeg sporednog glumca za ulogu u filmu "Oppenheimer", nije bio oduševljen kada se Kimmel na početku dodjele našalio na njegov račun i period u kojem je glumac bio ovisnik.

- Za Roberta Downeya Juniora ovo je jedan od vrhunaca njegove karijere. Jedan od vrhunaca - rekao je Kimmel. Downey je potom prstom uperio u sebe, Kimmel ga je pitao: - Je li to bio neki drogeraški pokret? Jimmy Kimmel je nastavio i rekao: Ali pogledajte ga, tako je zgodan, tako talentiran, osvojio je sve nagrade koje postoje. Je li to pobjednički govor u tvojem džepu ili samo imaš jako pravokutan penis?

 

 

VEZANI ČLANCI

Robert Downey Jr. nije se previše obazirao na ovu šalu, primio je jako dobro ove izjave Jimmyja Kimmela, a obožavatelji su kasnije kritizirali Kimmela zbog njegovih viceva o Robertovoj ovisnosti o kokainu. - Ovo zbilja nije bilo smiješno. Nije fora šaliti se na ovaj način. Dosta je jadno zbijati šale na ovaj račun, ali to je Jimmy Kimmel i ovo je bilo za očekivati od njega - bili su neki od komentara na društvenim mrežama nakon što je Kimmel izgovorio šale na račun Downeyja i njegove ovisničke prošlosti.

 

1/32

Glumac je problema s ovisnosti imao sredinom 90-ih i njegovi problemi sa zakonom su počeli kada je 1996.  zaustavljen zbog prebrze vožnje, a policija je kod njega pronašla heroin, kokain i ispražnjeni Magnum kalibra 357. Godinu dana kasnije, preskočio je test na droge koji mu je odredio sud i proveo je gotovo četiri mjeseca u zatvoru. Sud mu je odredio kako mora redovito pristupati testovima na drogu, ali on to nije učinio i 1999. godine je osuđen na tri godine zatvora te je odslužio na kraju kaznu od 15 mjeseci. 

Nekoliko mjeseci nakon što je pušten na slobodu, uhićen je na vikend za Dan zahvalnosti zbog navodnog posjedovanja kokaina i valiuma te pod utjecajem droga.

VIDEO 7 najvećih skandala Oscara: "upetljani" su i Angelina Jolie, Halle Berry i Marlon Brando

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije