Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala noge

Prvi put u javnosti nakon prekida! Ecija u vrlo kratkoj haljini pratila reviju

Foto: Instagram
1/8
24.10.2019.
u 08:39

Ecija Ivušić pojavila se prvi put u javnosti nakon što je i sama dala naslutiti da je njezinoj vezi s nogometašem došao kraj. Nakon što je pogledala reviju, zaputila se u noćni provod s Nives Celzijus.

Samo dva mjeseca nakon što je Ecija Ivušić obznanila da je svoju srodnu dušu pronašla u nogometašu Nikoli Pokrivaču, ljubavi je došao kraj. Iako prekid akteri ove priče ne žele komentirati, čini se da su priče koje već neko vrijeme kolaju gradskim kuloarima ipak bile točne.

Naime, na Ecijinu profilu više nema ni traga ni glasa Pokrivaču. Nogometaš više nije na popisu osoba koje ova bivša TV i radijska voditeljica prati, a s njezinog profila nestale su i zajedničke fotografije. Ecija je nakon prekida nastavila sa svojim životom pa je tako jučer u društvu prijateljice Nives Celzijus na zagrebačkom Velesajmu pratila reviju Ivice Skoke.

Ecija je na tjedan mode Bipa Fashion.hr stigla u ultrakratkoj haljinici, a svojim je izdanjem plijenila poglede okupljenih. Nakon revije uputile su se u provod s društvom koji je, sudeći prema objavama na Instagramu, trajao do ranih jutarnjih sati.

Foto: Borna Filić/PIXSELL

Podsjetimo, o prekidu ovog poznatog para počelo se šuškati prije više od mjesec dana, a da im u ljubavi ne cvatu ruže, dalo se naslutiti i početkom mjeseca kada se Pokrivač nije pojavio na Ecijinoj rođendanskoj proslavi. Komentar smo pokušali dobiti i iz prve ruke, no ni Ecija, a ni Nikola, o tome nisu željeli razgovarati.

„Ne, ne, ne i ne. Zašto vi to ljudi pišete? Koga to zanima?“ kazala je Ecija, dok se Pokrivač nasmijao i poručio kako nema komentara o prekidu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar TamiFlu
TamiFlu
09:16 24.10.2019.

Tko gura tu malu? Mehunka???

TK
Ten-kre
08:52 24.10.2019.

vauuuu, Ecija ima noge. Ljudi, Ecija ima noge!!!! Hvala na obavijesti uz kaficu i članak a sada mogu konačno na "pražnjenje".

DO
dopizdilomi
12:17 24.10.2019.

Bez uvrede ali ako ću nešto financirati onda će to biti mlađe a ne tvojih godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije