Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s osmijehom na licu

Prvi put nakon prekida! Danijela objavila fotografiju s posebnim muškarcem: 'Hvala ti za ljubav'

Zagreb: Predstavljanje nove knjige motivacijskih poruka Danijele Martinović
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/10
20.11.2021.
u 10:25

Fotografije s Grašom nestale su s njezinih društvenih mreža, a sada je po prvi puta nakon prekida na svom Instagramu objavila fotografiju s muškarcem.

Pjevačica Danijela Martinović (50) sredinom ove godine okončala je dugogodišnju vezu s glazbenikom Petrom Grašom (45). I dok je Grašo nekoliko mjeseci nakon prekida započeo vezu s Hanom Huljić (31) Danijela o svom ljubavnom životu mudro šuti. 

Fotografije s Grašom nestale su s njezinih društvenih mreža, a sada je po prvi puta nakon prekida na svom Instagramu objavila fotografiju s muškarcem. Riječ je o njezinom dugogodišnjem prijatelju, poznatom slovenskom chefu Tomažu Kavčiću kojem je emotivnom objavom čestitala rođendan. 

- Hvala ti za sve trenutke koje si učinio nezaboravnim, za svu ljubav hvala ti... Ostani na svom oblaku mašte... Sretan ti rođendan - poručila je Danijela. U komentarima ispod objave odmah se javio i slavljenih Tomaž. - Hvala tebi za sve - kratko je poručio. 

Neki od pratitelja ponadali su se da je Danijela u Tomažu pronašla novu ljubav. - I eto tako ljubav je uvijek tu, prati te, potajno voli, živi s tobom... Dok mi živimo tu pored nje rasijani, nepažljivi, zauzeti, ona strpljivo čeka. A što mi radimo - prosimo negdje na nečijim stepenicama mrvice ljubavi - poručila joj je jedna od pratiteljica. 

 - Nadam se da je ovo nova ljubav, koju ti od srca želim - nadovezala se druga, a Danijela na komentare nije odgovarala. 

Podsjetimo, pjevačica i glazbenik Petar Grašo nedavno su prekinuli svoju ljubav koja je trajala 24 godine. Par je posljednji put zajedno viđen u ožujku 2020. godine u zagrebačkom kinu Cinestar na predstavljanju Danijelinog albuma “Neopisivo”. Tada ju je Petar zaljubljeno gledao iz prvog reda i pružio joj najveću podršku u nastajanju glazbene priče koju je tada predstavljala. Međutim, to nije bio slučaj mjesecima prije kada je u listopadu 2019. predstavljala knjigu “Šalabahter života - Neopisivo”.

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Alanom Hržicom 

Komentara 8

ČS
Čuvaj se senjske ruke
12:49 20.11.2021.

Čujemo da joj je Thompson napisao lijepu ljubavnu pjesmu.

JP
josip.pivar11
16:44 20.11.2021.

Pa i onaj prije je bio 'pravi'. Pa više nije. Eh, teško je s tim pravima.

HR
Hrvatka
08:56 21.11.2021.

Fizicki Graso i Danijela nisu nikako odgovarali jedno drugom...preniska i presitna za njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije