Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjetila se

Prvi poljubac slavne glumice! Njoj je bilo 11, a njemu 30 godina: 'Bilo je odvratno'

Foto: PA/Pixsell
1/6
23.08.2019.
u 16:19

Glumica Kirsten Dunst u emisiji Entertainment Today priznala je kako gleda na iskustvo ljubljenja s Bradom Pittom

Iako bi mnoge žene bile oduševljene prilikom da poljube Brada Pitta, glumica Kirsten Dunst nerado se sjeća situacije s glumcem u filmu "Intervju s vampirom".  Imala je samo jedanaest godina kada se film snimao. U njemu je igrala lik Claudie koji je poljubio Bradovog lika Louisa, a to joj je ujedno bio i prvi poljubac u životu.

- Bilo je odvratno. Stojim iza ove izjave. Bilo bi puno bolesnije da se to svidjelo jednoj 11-godišnjakinji. Pomislili biste da nešto nije u redu s tim djetetom - ispričala je za Entertainment Today dodavši kako su se prema njon svi ponašali kao prema mlađoj sestri.

- Bili su jako dragi. Ponašali su se prema meni kao da sam im mlađa sestra - rekla je.

Nakon što je opisala iskustvo objasnila je da na profesionalnoj razini ima samo riječi hvale za kolege iz filma, Brada Pitta i Toma Cruisea.

– Sve cure su mi bile zavidne jer sam se ljubila s Bradom, ali meni se to nije svidjelo i bilo mi je baš fuj – ispričala je 2013. u jednom intervjuu za strane medije. Zbog škakljivih scena u njezinim filmovima, svom ocu je zabranila da dolazi na premijere.

– Moj tata je nekada konzervativan, pogotovo kad sam ja u pitanju, i znam da bi mu bilo teško gledati moje seksi scene pa sam mu zabranila dolazak – kaže Kirsten.

Ovi glumci i voditelji poginuli su tijekom snimanja.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Vukomerec
Vukomerec
16:32 23.08.2019.

Što sad VL promiče pedofiliju? Gdje je u članku osuda spolnog iskorištavanja 11-godišnjakinje od strane 30-godišnjaka te redatelja i scenarista koji su osmislili scenu?

SV
stjepan v.
19:19 23.08.2019.

Englezi/Amerikanci i Hollywood!

DI
dino85
11:33 24.08.2019.

Sve su to danas "uspješne žene" prominente zvjezdice i zvjezdani a "prvi put se desi kad mame i tate predaju djete u povjerljive ruke" a sad plaču i optužuju režisere, menadzere, scenografe, muzičare.... a ne mamu i tatu koji su je prepustili čoporima gladnih i nezasitnih uspješnih lica. Tu nepomaže pravna država, ili kao što je trend danas istom u poznim godinama kad više nije zaništa, a hoće da dođe do love ili barem u žute novine. Jer kakva je to kobila ili konj za kojim se prašina nediže. Samo je jedna mala razlika, kod nas muškarac je džek i u poznim godinama a ona, pa nek se svaka upita, ipak mi živimo u patrijarhalnom društvu bez obzira na pošast federa i lespi u novoje vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije