Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbene vode

Prva dama opravdano pokazala reperske vještine

Michelle Obama
Foto: Youtube Screenshot
1/4
11.12.2015.
u 08:55

Kampanja "Better Make Room" namijenjena je mladima od 14 do 19 godina, a zamišljena kao pomoć učenicima u daljnjem usmjeravanju i stvaranju vlastitih sadržaja

Prva dama Amerike Michelle Obama u sklopu komične emisije Saturday Night Live okušala se u glazbenim vodama. Video je kreiran od Gregory Brothera i YouTube kanala CollegeHumor, a snimljen u suradnji sa SNL komičarom Jay Pharoahom. Bolja polovica američkog predsjednika, repanjem se želi približiti mladima i naglasiti važnost edukacije.

Kampanja "Better Make Room" namijenjena je mladima od 14 do 19 godina, a zamišljena kao pomoć učenicima u daljnjem usmjeravanju i stvaranju vlastitih sadržaja. 

Michelle je već poznata po raznim projektima. Inicijativa Reach High pokrenuta je da inspirira učenike i studente Amerike. Odabir smjera ili obrazovne ustanove pri tom je nebitan, jer bilo koji napredak pomaže u budućnosti te djece. U današnjoj ekonomiji visokoškolska diploma nije dovoljna. Studenti trebaju pomicati granice, a  ovim neobičnim videom želi ih potaknuti na promjene.

 

>> Grabar-Kitarović objavila fotografiju s Barackom i Michelle Obama

>> Michelle Obama: Ja predsjednica? Ne, nemam strpljenja

Komentara 2

NI
Nikomah95
11:45 11.12.2015.

Nek im prvo pokaze kako se bere pamuk...

DU
Deleted user
00:55 13.12.2015.

Pa i naša "prva dama" je otišla opet na fax...jedva čekam da zarepa vako jednu sa sa Black Marky -om i Zorroom u kampanji "odi na glasanje".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije