Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sveti Stefan

Pogledajte tko sve pristiže na svadbu Novaka Đokovića

plavuša
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/11
09.07.2014.
u 18:11

Na Svetom Stefanu okupila se svjetska tenisačka elita, a sve u čast Novaka Đokovića i njegove buduće supruge Jelene Ristić...

Na Svetom Stefanu okupila se svjetska tenisačka elita, a sve u čast Novaka Đokovića i njegove buduće supruge Jelene Ristić. San Stefan je pod opsadom fotoreportera iz cijelog svijeta, a slavni gosti Jeleni i Novaku pristižu tijekom cijelog dana. Par će se sutra vjenčati na tom prekrasnom crnogorskom otočiću, a radi svadbe zakupili su najelitniju vilu na otoku. Na Sveti Stefan stigli su tenisači Viktor Troicki te Janko Tipsarević, koji je sa sobom doveo i svoju prekrasnu suprugu Biljanu. Osim njih, pojavio se i Novakov mlađi brat Đorđe, koji se šetao otokom u društvu zgodne brinete. Na Kraljevoj plaži održana je zabava pred veliku svadbu, a Novak i Jelena fotografirani su na povratku.

Bez detalja za novinare

Želja mladenaca bila je da što manje detalja procuri u javnost pa su tako svi članovi resorta Aman morali potpisati ugovor o tajnosti, a tijekom dva dana zabave ne smiju koristiti mobitele i fotoaparate. Ipak, ponešto informacija je uspjelo doći do novinara. Srpski mediji s pomnjom prate apsolutno svaki pomak u Svetom Stefanu pa pišu da su Novak i Jelena u Crnu Goru stigli su jučer, a šuška se da su s njima, na Novakovoj jahti, došli i elitni gosti, poput britanskog tenisača Andyja Murrayja i njegove djevojke Kim Sears.

Predsvadbena fešta

Prema izvorima, na malenom poluotoku, na kojem je svim turistima tijekom zabave zabranjen dolazak, održat će se predsvadbeni party, dok će se svečena ceremonija održati sutra. Đoković na svadbi nije štedio te je za svoje goste osigurao samo najbolje. Smještaj u luksuznoj vili stoji tri tisuće eura za noć, a gostima su na raspolaganju brojne usluge, od wellnessa do najfinijih jela. Od svojih gostiju mladenci su tražili samo jedno – da im ne kupuju poklone, nego da novac uplate u Đokovićevu humanitarnu fundaciju.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

>>Gosti Jelene Ristić i Novaka Đokovića već pristižu, a sjedit će na zlatnim stolcima

Komentara 69

DU
Deleted user
18:54 09.07.2014.

Koga uopce briga za tog lika i tko mu dolazi na svadbu?

GU
Gumba017
21:18 09.07.2014.

Onaj s inkognito crnim naočalama i štekom Marlbora ispod pazuha je Milo Djukanovic....

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
18:30 09.07.2014.

Zanimalo bi me hoće li nositi majicu sa natpisom "Kosovo je Srbija"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije