Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživo na večernjem

Provjerite kako teku pripreme za online reviju koju nose poznate Hrvatice

Foto: Screenshot/PIXSELL
1/15
07.05.2020.
u 15:36

Online Fashion Show će podržati i mnoga poznata lica, a ovaj će put to učiniti u ulozi modela, noseći najnovije proljetno-ljetne ELFS kombinacije

Danas se održava prva online modna revija u Hrvatskoj. Poznati dizajnerski dvojac ELFS pripremili su modni event donatorskog karaktera, jedinstveni Online Fashion show kojim će predstaviti novu kolekciju za proljeće i ljeto 2020. pod nazivom "Rivijera S/S 2020", a gledatelji će danas od 20.15 sati sve moći pratiti putem online aplikacija te na našem portalu Večernji.hr.

1/11

Online Fashion Show će podržati i mnoga poznata lica, a ovaj će put to učiniti u ulozi modela, noseći najnovije proljetno-ljetne ELFS kombinacije pa ćemo tako imati prilike u ulozi modela gledati pjevačice Žanamari Perčić, Maju Šuput, Indiru Levak, Domenicu Žuvelu, ali i Ivu Jerković, Antoniju Stupar Jurkin, Lejlu i Tarika Filipovića, Doris Pinčić Rogoznicu, Nives Ivanišević, Sivliju Dvornik, Marijanu Kusić, Anitu Dujić, glumicu Petru Kurtelu, ali i brojne druge.

Iva Jerković na svojim je društvenim mrežama podijelila i kako se ona priprema pa je pozirala u kratkoj plavoj haljinici.

Foto: Screenshoot Youtube

ELFSI redovito u svojim kolekcijama slave žene, žensku ljepotu i njihov svestrani duh, a iako ćemo sljedećih mjeseci biti lišeni većine stvari na koje smo navikli, prave ELFS djevojke uvijek znaju pronaći način i trenutak kako bi živjele te pokazale svoj stil. Kolekcija radnog naslova Rivijera S/S 2020 sastoji se od ležernih dnevnih komada ali i onih glamuroznijih, stvorenih da impresioniraju. Dizajneri se nisu ograničavali na pojedini tip silueta već nude kolekciju koju bi u tri riječi najbolje opisali kao retro, romantičnu i luksuznu. Uz ovu kolekciju neće biti teško, barem u mašti, otići na neko uzbudljivo i nezaboravno putovanje.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

U tome će im pomoći Philips koji će se pobrinuti da svaki komad odjeće izgleda savršeno.

Priprema za modnu reviju sa sobom donosi mnoge izazove. Ideje koje su se pretočile s papira na tkaninu sada se trebaju predstaviti svijetu. Pri tome je važno da modni komadi ne budu izgužvani i da ne promijene oblik. Iz tog razloga, odjeća koja je nastala čistom kreativnošću zahtijeva i Philips inovacije kojima će komadi iz kolekcije izgledati točno onako kako su zamišljeni. U tome veliku ulogu igra Philips parna postaja i Philips steamer koji su neophodni alati pri finalnoj pripremi odjeće za modnu reviju.

Foto: Philips

A zašto i vi ne biste uvijek u svome ormaru imali besprijekornu odjeću? Omiljene haljine, košulje i lepršave ljetne hlače mogu uvijek izgledati savršeno i učiniti da se osjećate kao da ste na modnoj pisti. Uz pomoć Philips parne postaje odjeća se može brzo i efikasno ispeglati jer zbog tehnologije uređaja nije potrebno koristiti regulator temperature, glačalo se samo prilagođava tkaninama na kojima ne ostavlja sjaj i nemoguće je da dođe do progorijevanja. S druge strane, i Philips steamer je neophodan alat u održavanju i osvježavanju omiljenih komada odjeće iz ormara jer se može upotrebljavati okomito ili vodoravno na područjima koja se teško glačaju čime se znatno ubrzava i olakšava uklanjanje nabora na tkanini. Odlično za popravke u zadnji tren i osvježavanje odjeće prije nošenja.

Ova je revija ujedno i donatorska akcija kojom se prikupljaju sredstva za udrugu Hrabri telefon.

Osim modnih noviteta, gledatelje očekuje i zanimljivi panel "Fashion Survivor Talk", u kojem će sudjelovati modni i medijski eksperti iz cijelog svijeta, glavni urednici i direktori najprestižnijih svjetskih modnih i lifestlye magazina, među kojima i Lucy Lara, glavna urednica Harper's Bazaara iz Mexico Cityja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije