Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjenčanje u Vegasu

Proračunata veza: Na početku nismo bili savršeni jedno za drugo

Foto: Instagram
1/9
16.02.2019.
u 07:30

Kći kralja funka i 13 godina stariji Britanac postali su supružnici nakon pet godina veze u kojoj su dobili kćer Balie.

Ella Dvornik i Charles Pearce napokon su uplovili u bračnu luku. Iako su to planirali učiniti kada je zatrudnjela, zbog udaljenosti članova obitelji tada im je to bilo prekomplicirano pa su odustali od velike svadbe.

Nedavno su otišli na putovanje u Meksiko, a kćer su ostavili na čuvanje Ellinoj majci Danijeli Dvornik. No, “skoknuli” su i do Las Vegasa te ondje izrekli sudbonosno “da”. Ella je priznala da ju je Charles još prije pet godina htio odvesti u Las Vegas da se vjenčaju, ali tada nije imala vizu. Ella je vijest o svadbi objavila na društvenim mrežama, a uz dvije fotografije nakon vjenčanja napisala je i kako je to izgledalo:

 

 

– Sad je imam! Postoji li bolji način za ovaj sretan završetak nego da ga obilježimo još sretnijim početkom? Tri godine trudili smo se organizirati vjenčanje, ali budući da su nam obitelji na drugim krajevima Europe, bilo je jako, jako teško. Tako učinismo što radimo najbolje, kako bi Frank rekao: “We did it our way”. I evo nas... Samo nas dvoje, službeno je! UPRAVO VJENČANI. P. S. Balie, volimo te – napisala je Ella koja se vjenčala u kratkoj vjenčanici s potpisom Jurja Zigmana te cipelama Jimmy Choo.

Ellina mama Danijela čestitala je mladencima posebnom objavom na Facebooku.
– Kažu da ‘ono što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu’. Neka su to oni obavili bez stresa i na svoj način. Oduševljena sam haljinom koja je totalno drukčija, oduvijek je htjela neki barokni model. Noćas sam se probudila u dva sata i pratila vjenčanje online – napisala je Danijela koja je tako na najbolji način proslavila rođendan.

 

 

Ljubav 41-godišnjeg Charlesa Pearcea i 13 godina mlađe Elle počela je u Londonu u listopadu 2013. Ella je kazala da je iz Hrvatske otišla u rujnu 2013. s 900 kuna u džepu. Živjela je s 15 ljudi u stanu od 60 kvadrata i konobarila. Ubrzo je upoznala Charlesa i život joj se promijenio. Pearce je uspješan poslovni čovjek, direktor kompanije Adfrap Media, zaljubljen je u putovanja, dobru hranu i dobru glazbu. Ella je prije nekoliko godina u jednom intervjuu kazala da nije sve bilo bajno na početku.

– Naše upoznavanje nije bilo ljubav na prvi pogled, naša je veza bila skoro proračunata i taktička. Nakon svih veza koje smo prošli, odlučili smo da je vrijeme da si sami iskrojimo sudbinu i, kad smo se upoznali, iznijeli smo sve na stol i zajedničkim snagama odlučili da ćemo skupa, trudom, jedan drugome biti ono što nam treba. Nit’ sam ja bila uredna i čista kao što je on, nit’ je on bio opušten i spontan kao što sam ja. Nismo bili savršeni jedno za drugo, ali godinama smo se trudili da to postanemo – kazala je Dvornik.

Posljednjih godina Ella i on proputovali su cijeli svijet, no smirili su se kada su u studenome 2017. dobili kćer Balie. Nakon pet godina veze jučer su postali muž i žena. Nakon vjenčanja Ella je na Instagramu poslala posebnu poruku pokojnom tati Dinu, legendarnom kralju hrvatskog funka.

– Tata, ako gledaš... Jako si mi nedostajao, ali imam muškarca koji me voli i brine se za mene. Ne brini. I sretan rođendan mami. Nedostaje mi naša obitelj, ali nisi zaboravljen. Nadam se da si dobro. Voljela bih da si ovdje, ali vidimo se u drugom životu – napisala je Ella.

Pogledajte koji poznati parovi su se zaljubili i vjenčali u 2018. godini

Komentara 5

Avatar ivo587
ivo587
10:56 16.02.2019.

prdnuh..

BU
busbus59
08:40 16.02.2019.

Zar opet!

TO
Tony
09:07 16.02.2019.

M-rs

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije