Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Las Vegasu

Ella Dvornik objavila veliku vijest: Učinili smo to na naš način!

Ella Dvornik
Foto: Instagram
1/6
15.02.2019.
u 07:25

Ella Dvornik i Charles Pearce odletjeli su preko "velike bare" kako bi izrekli sudbonosno "da"

Ella Dvornik i Charles Pearce napokon su uplovili u bračnu luku.

Iako su to planirali učiniti kad je ostala trudna s njihovom kćeri Balie, zbog udaljenosti obitelji tada im je to bilo prekomplicirano pa su odustali od velike svadbe.

Nedavno su otišli na putovanje u Meksiko, a kćer su ostali na čuvanje Ellinoj majci Danijeli Dvornik.

No, "skoknuli" su i do Las Vegasa te ondje izrekli sudbonosno "da". Ella je priznala kako ju je Charles još prije pet godina htio odvesti u Las Vegas da je oženi, ali tada nije imala vizu.

– Sad je imam!! Postoji li bolji način za ovaj sretan završetak nego da ga obilježimo još sretnijim početkom? Tri godine trudili smo se organizirati vjenčanje, al budući da su nam obitelji na drugim krajevima Europe, bilo je jako, jako teško. Tako učinismo što radimo najbolje, kako bi Frank rekao "we did it our way". I evo nas... Samo nas dvoje, službeno je! UPRAVO VJENČANI. P. S. Balie volimo te!

Čestitke mladencima!

>> Deset godina od smrti Dina Dvornika

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar taqa
taqa
07:41 15.02.2019.

Ma goni to u 3 strinine.

ZA
zagi101
08:16 15.02.2019.

kaj se unuka udala za dedu

BU
busbus59
08:57 15.02.2019.

Neš ti vijesti o nebitnim spodobama. A nedavno se hvaliste svojim portalom i mukotrpnom radu na njemu. Koliko vas je pismenih,ili bar pismenijih od većine nas koji posjećujemo vaš portal. Postali ste veće smeće od 24 sata iako je gazda isti. Pljuc!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije