Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Detalji cure

Evo koje ćemo poznate Hrvate gledati u novim sezonama zabavnih TV formata

Foto: Zach Chase/DPA/PIXSELL, Goran Stanzl, Marko Lukunic, Grgur Zucko/PIXSEL
1/7
23.01.2019.
u 12:23

Točan datum početka emitiranja i jednog i drugog showa za sada nije poznat, no iz dana u dan u javnost curi sve više detalja. Iako se još uvijek vode pregovori s potencijalnim kandidatima obje emisije, neka imena već su potvrdila svoje sudjelovanje.

Popularni zabavni formati vraćaju se na male ekrane, a najveća bitka za naklonost gledatelja uskoro će se voditi između HRT-a i Nove TV. Na HRT-u ćemo tako ubrzo gledati “Zvijezde pjevaju”, dok bi Nova TV u idućim mjesecima trebala započeti s emitiranjem showa “Ples sa zvijezdama” koji se osam sezona prikazivao na javnoj televiziji.

Točan datum početka emitiranja i jednog i drugog showa za sada nije poznat, no iz dana u dan u javnost curi sve više detalja. Iako se još uvijek vode pregovori s potencijalnim kandidatima obje emisije, neka imena već su potvrdila svoje sudjelovanje. Od jeseni bismo tako na HRT-u u pjevačkom showu trebali gledati blogericu i influencericu Ellu Dvornik koja je već u nekoliko navrata pokazala da je od oca Dine Dvornika naslijedila talent za glazbu. Elli bi navodno konkurencija trebao biti i poznati lovac iz HRT-ove “Potjere” Krešimir Sučević Međeral, a glasnice navodno već opako zagrijava mlada glumica Tara Thaller iz HBO-ove serije “Uspjeh”, ali i njezin stariji i iskusniji kolega Borko Perić.

Imena mentora za sada se drže u tajnosti, no neslužbeno doznajemo da će jednom kandidatu mentorica biti Ivana Kindl koja iza sebe ima već dvije pobjede u showu “Zvijezde pjevaju”. Prvu je odnijela u 2008. godine s glumcem Nikšom Kušeljom, a drugu 2012. godine s Goranom Navojcem. Kandidate i mentore ocjenjivat će stručni žiri sastavljen od iskusnih glazbenika. Do sada smo u toj ulozi gledali, među ostalima, i Martinu Tomčić, Rajka Dujmića, Zrinka Tutića i Vannu, a ove godine nimalo lak zadatak vrednovanja trebao bi pripasti Miroslavu Škori, Danijeli Martinović i opernoj pjevačici Valentini Fijačko. Postava showa nije se mijenjala pa će tako i novu sezonu voditi već dobro uigran HRT-ov dvojac, Barbara Kolar i Duško Ćurlić. Tko će njihovu ulogu preuzeti u “Plesu sa zvijezdama”, za sada nije poznato.

Nagađalo se da bi gledatelje Nove TV kroz show trebali voditi Igor Mešin i Rene Bitorajac, no ta informacija za sada nije potvrđena, ali ni demantirana. U kuloarima se može čuti da ćemo u novoj sezoni “Plesa sa zvijezdama” gledati i neka nova TV lica među kojima su i glumci popularne serije “Na granici”. Poziv za audiciju navodno su dobili Slavko Sobin, Nadia Cvitanović i Amar Bukvić. U tijeku su, kako doznajemo, i pregovori s glumcima mlađe generacije među kojima su Fabijan Medvešek i Marko Petrić iza kojeg je uloga Vlade u seriji “Čista ljubav” koja se također prikazivala na Novoj TV.

Poziv za sudjelovanje u plesačkom showu navodno je dobila i nekadašnja glumica, a danas influencerica Sonja Kovač koju mnogi još pamte po ulozi u humorističnoj seriji “Zauvijek susjedi”. Bokove bi uskoro mogao zaljuljati i voditelj, model i novinar IN magazina Davor Garić. Što se tiče žirija, u njemu bismo ponovno mogli gledati Davora Bilmana koji je svoju prepoznatljivost stekao upravo zahvaljujući “Plesu sa zvijezdama”, stoga ne čudi da ga povratak emisije na male ekrane iznimno veseli. – Kao plesaču i kao gledatelju drago mi je da se ovaj format vraća i da dolazi na Novu TV – kazao je Bilman kojeg smo donedavno gledali u žiriju Supertalenta. Inače, ovaj profesionalni plesač ocjenjivao je zvijezde i njihove mentore u svih osam sezona showa koje su se prikazivale na HRT-u. Društvo su mu tada pravili Dinko Bogdanović, Milka Babović i Elio Bašan, a tko će ih zamijeniti u novoj sezoni i na novoj televiziji, trebali bismo doznati uskoro.

Pogledajte gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih:

Komentara 1

BS
@bserver
12:46 23.01.2019.

"Infuencericu" ideššš.. kako to gordo zvuči! To se uči na PMF-u, ono..astronomija!? Navodno je jako teško dobiti diplomu... dragi novinari, a da završite bar osnovnu školu? Ako svi počnemo bljezgariti s anglizmima, germanizmima, taljanizmima i drugim izmima, više nitko nikog ne bu razumel. Pogotovo ak se još i Zagorci uključe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije