Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatki snovi

Propadalo: Severina mi je u snu rekla: 'Ivek, čuvaj mi Brada Pitta'

Ivica Propadalo
10.11.2011.
u 10:46

Nakon sna Propadalo je sljedeće jutro nazvao gitarista Vedada Hadžiavdića i rekao mu: – To moramo snimiti. Trudnici se ne smijemo zamjeriti, makar to bilo i u snovima

"Brad Pitt" u rock-verziji? Moguće je, a to su dokazali najdugovječniji rokeri na našoj estradi – bend Teška industrija. Gostujući sinoć u Glazbenom showu Dalibora Petka, slušateljima su pokazali koliko žestoki mogu biti stihovi "...priđi mi, brojim do tri".

Teška industrija do sada je obrađivala izvođače sarajevske škole na svom aktualnom albumu "Bili smo raja", a ova obrada Severinina hita posljedica je sna Ivice Propadala, šefa banda.

Otkrio je da mu se, dok je spavao, u snovima ukazala njegova slavna prijateljica.

– Rekla mi je: "Ivek" – jer me ona tako zove – "ja ti idem na porodiljni, a ti imaš zadatak – čuvaj mi Brada Pitta" – otkrio je Propadalo voditelju Petku neposredno prije premijere na Narodnom radiju.

Nakon sna Propadalo je sljedeće jutro nazvao gitarista Vedada Hadžiavdića i rekao mu:

– To moramo snimiti. Trudnici se ne smijemo zamjeriti, makar to bilo i u snovima – rekao je Propadalo.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
mare0801
06:10 11.11.2011.

to je pravi roker,jer ako ti Severina nije frendica,nema tu rock and rolla.

PU
pumbica
12:56 14.11.2011.

Koja laž.Od kad Severina govori kajkavski?Pa ona nezna ni Hrvatski.Zakaj vređate kajkavce sa tom srbakušom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije