Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Centar Zagreba

Prodaje se luksuzan stan u kojem su živjeli Iva Šarić i Jerko Leko, ima 233m2 i ovo mu je cijena

Sesvete: U crkvi Svih Svetih vjen?ali  se nogometaš Dinama Luis Ibanez i Matea Alegi?
Foto:
1/11
02.11.2023.
u 15:05

Stan je smješten uz izuzetno mirnoj lokaciji u blizini park šume Jelenovac i sastoji se od dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje, hodnika, tri kupaonice, tri spavaće sobe...

Stan u kojem su nekada živjeli bivši vatreni Jerko Leko i njegova bivša supruga Iva Šarić, sada se nalazi na prodaji. Riječ je o luksuznom stanu u Vinogradskoj ulici čija stambena površina iznosi  233m2, sa spremištem na katu površine 13m2 te dva parkirna mjesta površine 24m2. Ovaj četverosoban stan na svojim stranicama oglašava agencija za nekretnine Eurovilla te u opisu stana navode kako se sastoji od dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje, hodnika, tri kupaonice, tri spavaće sobe, dva spremišta, saune i jacuzzija, kino sobe (uređenje cinestar), dva velika garderobna prostora te velike polunatkrivene terase. Stan je smješten uz izuzetno mirnoj lokaciji u blizini park šume Jelenovac te mu cijena iznosi 720 tisuća eura. 

Iva i Jerko vjenčali su se 2012. godine u crkvi Sv. Josipa na Trešnjevci, a u ožujku 2018. odlučili su priznati da su se razišli. U braku su dobili dvoje djece, sinove Carlosa i Leona. - Naravno život se promijeni svakome, ali što je tu je. Ja o takvim stvarima ne volim baš puno pričati. Općenito jako teško pričam o svom privatnom životu, teško se otvaram i ne volim to, ne volim biti meta, ne volim biti tema - rekla je Iva prije pet godina u jednom intervju.  Dodala je i kako će ona i bivši suprug ostati u dobrim odnosima zbog sinova. 

- Nije mi bilo lako, ali ja nisam tip osobe koji će sjesti i govoriti: 'ajme meni je teško. Ne, ja sam uvijek digla glavu gore i znala sam uvijek tko sam i što sam. Mi imamo dvoje prekrasne djece i to će nas cijeli život povezivati, tako da u interesu djece uvijek ćemo biti u dobrim odnosima - izjavila je Iva. Prije četiri godine je Iva pronašla novu ljubavnu sreću s nogometašem Brunom Petkovićem s kojim je dobila sina Adrianom. 

Sesvete: U crkvi Svih Svetih vjen?ali  se nogometaš Dinama Luis Ibanez i Matea Alegi?
1/16

Iva je radila kao televizijska voditeljica i novinarka, a tijekom jednog intervjuu 2019. godine kliknula je i s Brunom. Iva je tada radila kao voditeljica HRT-ove emisije 'Klub 7' te je intervjuirala Brunu. Nogometaš je voditeljici odgovarao na brojna pitanja, a među njima je bilo i jedno o ljubavi. Ubrzo nakon krenuli su izlaziti, a s društvom ga je upoznala na proslavi svog rođendana. Par se poznavao i prije intervjua, a njihov odnos je bio prijateljski. 

VIDEO Mia Dimšić o zainteresiranosti za Aleksandru Prijović: 'Svi smo mi kao veliki čopor'

 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Art of Noise
Art of Noise
16:12 02.11.2023.

Razmislit ću.

Avatar Idler
Idler
18:40 02.11.2023.

Iva, a kam buš sa sirotim Petkovićem 😁 Nego hrvatski se govori ali ah !

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
17:06 02.11.2023.

24m2 dva parkirna mjesta ...samo za aute klase clio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije