Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sprema se fešta u Splitu

Ana Gruica Uglešić pokazala kako je Iris Rajčić provela vikend uoči vjenčanja s Markom Livajom

Split: Marko Livaja najbolji je igrač HNL-a u 2021. godini, odabrali su to kapetani naših prvoligaša
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/7
02.05.2022.
u 11:16

Nogometaš Marko Livaja (28) i njegova partnerica Iris Rajčić danas će izreći sudbonosno ''da'' u Splitu, a njihova prijateljica, glumica Ana Gruica Uglešić (39) pokazala je kako su budući supružnici proveli vikend uoči velikog dana.

Nogometaš Marko Livaja (28) i njegova partnerica Iris Rajčić danas će izreći sudbonosno ''da'' u Splitu, a njihova prijateljica, glumica Ana Gruica Uglešić (39) pokazala je kako su budući supružnici proveli vikend uoči velikog dana.

Ana je na svom Instagram profilu objavila nekoliko storyja i objavu te pokazala kako su nedjelju proveli na Poljudu, gdje su Hajduk i Šahtar igrali humanitarnu utakmicu, a u Svečanom salonu Hajduka okupile su se brojne poznate osobe koje su u call- centru odgovarale na pozive kako bi se prikupila pomoć ratnom pogođenoj Ukrajini.

Među brojnim uzvanicima bili su sportski direktor Šahtara Darijo Srna, Stipe Pletikosa, Marko Livaja sa zaručnicom te njihova kuma Lana Pavić, a dio atmosfere na Instagramu je podijelila Gruica.

Marko i Iris dio su detalja oko vjenčanja otkrili novinarki Mirti Šurjak. Kako su kazali, lokacija nije tajna, odnosno svi znaju da će se vjenčati na Sustipanu. Mladenka je istaknula da tajnom drže izgled vjenčanice. Nogometaš je, pak, istaknuo da je on odavno već sve pripremio. ''Sve je spremno već dva mjeseca'', kratko je rekao.

Podsjetimo, Iris je za kumu izabrala prijateljicu, politologinju Lanu Pavić, a Marko dugogodišnjeg prijatelja iz djetinjstva. Marko i Iris roditelji su šestogodišnje Elizabete i jednogodišnjeg Lorenza, a par je u vezi od 2014. godine. Mnogi smatraju kako je Iris  razlog Livajina ostanka u Splitu te su je navijači Hajduka zbog toga prozvali 'kraljicom Torcide'. Iris je inače bivša manekenka i prva pratilja Miss Hrvatske 1997. godine.

VIDEO Stvari i dokumenti Marijane Seifert iz Big Brothera pronađeni su kod zagrebačkog Mosta mladosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije