Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo iznenađenje

Maja Šuput dobila još jedan prehrambeni poklon: 'Tu mi je i muž, ajde njemu onda daj!'

Foto: Instagram
1/16
02.05.2022.
u 09:19

Glumica Bojana Gregorić Vejzović, koja u showu pleše s Gordanom Voglešom, spominjala je kulen i kobasice, a Maja ju je podsjetila da ona nikad ove delicije nije dobila na poklon.

U jučerašnjoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' voditeljicu Maju Šuput dočekalo je još jedno iznenađenje koje sadrži prehrambeni proizvod. Naime, glumica Bojana Gregorić Vejzović, koja u showu pleše s Gordanom Voglešom, spominjala je kulen i kobasice, a Maja ju je na to podsjetila.

- Igor i ja nikad nismo dobili ni kulen ni kobasicu pa čisto da se sjetiš… - započela je Maja, a Bojana joj je kazala da to zna. Potom ju je iznenadila te joj predala kobasicu koju je ukrasila bijelom mašnom, a publika je prasnula u smijeh i počela pljeskati. Maja je zatim zamolila Bojanu da poklon preda njezinu suprugu Nenadu Tatarinovu koji je bio u publici. 

- Tu mi je i muž, ajde mom mužu onda daj! - rekla je Bojani te zahvalila.

Foto: Dnevnik.hr
Podsjetimo, Šuput  je tijekom showa već dobila hranu na poklon, a tada je zbog toga nastala cijela zbrka. Naime, slastičarka Ivana Čuljak u showu je Maji poklonila tortu, koju je voditeljica odlučila ponijeti kući. No, tada se iza njezinih leđa neočekivano pojavio glumac Asim Ugljen i dio torte završio je na Majinoj haljini.

– Sad nitko ne može napisati da večeras nisam bila preslatka – rekla je Šuput koja je zbog svega ostala malo izvan sebe.

– Ja sam sad zbunjena. Zamolit ću produkciju za reklame, čisto da vidim što ću sa sobom – zaključila je Šuput tada, a kasnije se pojavila u drugoj kombinaciji.

- Žao mi je zbog haljine, iskupit ću se, a čim drugim, doli tortom. Bitno je da si se snašla kao što se uvijek snađeš. Znaš da te volim, carice – poručio joj je Asim kasnije. 

Dodajmo da su sinoć show napustili pjevačica Albina Grčić i Mario Ožbolt koji su u emisiji plesali paso doble, a u eliminaciji su se našli s pjevačicom Domenicom Žuvelom i Alanom Walme. Pobjednici Slavkovog izazova koji su dobili dodatna dva boda su Pedro i Valentina, a radi se o plesnom izazovu koji je zadao bivši pobjednik emisije, glumac Slavko Sobin.

VIDEO Maja Šuput javila se nakon 'incidenta s haljinom': 'Moja doza stresa u kojoj uživam!'

 

Ključne riječi

Komentara 1

DB
dubravko.barilar
09:59 02.05.2022.

Već dugo nisi zijevala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije