Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prošli život

Procurile gole fotografije! Uzrujana Paulina iz 'Ljubav je na selu': 'Sve sam prijavila policiji'

Foto: RTL
1/4
22.02.2019.
u 19:29

Paulina Tomičić postala je poznata široj javnosti nakon pojavljivanja u 10. jubilarnoj sezoni showa 'Ljubav je na selu'. Pažnju je privukla svojim turbulentnim odnosom s Jovanom Karapandžom.

Društvenim mrežama šire se gole fotografije na kojima je navodno Paulina Tomičić, bivša sudionica showa 'Ljubav je na selu'.

Golišave fotografije u javnost je plasirao jedan Osječanin koji tvrdi da Paulinu ne poznaje osobno te da mu je fotografije proslijedio prijatelj. Iako su dvije fotografije koje nam je poslao poprilično eksplicitne, muškarac tvrdi da ima i još 'žešćih' u svojoj kolekciji. 

Za komentar smo pitali i Paulinu koja nam je pojasnila o čemu je riječ. - Fotografije su iz prošlog života. Moj bivši dečko je prijavljen policiji zbog svog postupka - prokomentirala je kratko bivša kandidatkinja RTL-ova showa. 

Foto: RTL
Inače, Paulina je jedna od kandidatkinja koja je podigla najviše prašine tijekom svog sudjelovanja u showu. 38-godišnja Siščanka boravila je na farmi Jovana Karapandže, a pažnju je privukla već na prvom zajedničkom tulumu. Paulina se tada bez srama skinula samo u tange i skočila u bazen, a za njom je ubrzo skočio i Jovan nakon čega su počeli izmjenjivati strastvene poljupce. Nakon tuluma Paulina i Jovan završili su zajedno u sobi i zaintrigirali ostale kandidate.  - Maja je pokušala ući, ali nije mogla. Znači, tu je bilo nešto zanimljivo!-  komentirala je tada Ivana. 

- Ne, nije bilo nikakvog seksualnog događaja, ja sam se išla istuširati kod njega, a Jovan je do tada brisao podove po kuhinji. I nije bilo zaključano ništa!- opravdavala se Paulina dok se Jovan samo zagonetno smješkao. 

Njihova romansa nije potrajala jer je upravo Paulinu Jovan prvi izbacio iz showa.  - Želim da ovaj mladi gospodin, koji je vrstan tehničar, da pokaže mladim curama, kao što je i meni, da ima velikog konja - rekla je Paulina nakon izbacivanja obraćajući se Victoriji, Ivani i  Sanji. 

Dodala je i kako je Jovan dvoličan te da samo želi avanture. - Žao mi je ovih cura. Mlade su, neiskusne i očekuju od njega ljubav, a to neće dobiti. Vidjele su da je bio sa mnom cijelo vrijeme, što smo radili - radili smo i žalosno da skupljaju tuđe otpatke - zaključila je tada fatalna Paulina za RTL.  

Pogledajte i tko su ostali kandidati 10. sezone showa 'Ljubav je na selu'. 

Ključne riječi

Komentara 30

Avatar Tito
Tito
20:17 22.02.2019.

Nebi me iznenadilo da ih je sama objavila kao Severina i druge

09
09051972
20:32 22.02.2019.

zasto si ga prijavila. pa nije te slikao na silu.

JI
Ja i Ja
21:09 22.02.2019.

Pa tko to želi vidjeti golo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije