Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove trzavice

Problemi na Farmi: To može raditi jedino bolestan čovjek

Foto: Nova TV
1/5
22.09.2018.
u 16:36

Za vrijeme sastanka, Ana je potegnula temu nestanka namirnica. Primijetila je kako na nepoznat način nestaje mlijeka i sira te pretpostavlja da netko od farmera krade hranu.

Nervoza pred prvi dvoboj lagano se osjeća na farmi, a tko će prvi napustiti show, Maja M. ili Đurđica, tek ćemo doznati.

Dok se ove dvije duelistice pripremaju za dvoboj koji ih očekuje, ostali farmeri dan provode u razmišljanjima tko će ih napustiti, ali i u sitnim svađama. 

Netrpeljivost između Lucije i Frane sve više raste. U kuhinji se razvila rasprava u kojoj Frane tvrdi kako se ne ponaša jednako na farmi i u vanjskom svijetu te da se vani voli zezati i ne svađa se. „Ološ! Ja ću ga izbaciti ljudi! Jedva čekam!“, uzrujano je rekla Lucija dok je Frane svađu otišao prokomentirati kod Mateja i dodao: „Ona mene osuđuje, a lufta ima koliko hoće! Hoda koliko hoće, sjedi koliko hoće!“.

Za vrijeme sastanka, Ana je potegnula temu nestanka namirnica. Primijetila je kako na nepoznat način nestaje mlijeka i sira te pretpostavlja da netko od farmera krade hranu. „Svi znamo da ovih nekoliko dana nismo baš turbo siti, no ima problem kojega sam primijetila – netko nam po noći jede hranu.“, rekla im je Ana i dodala: „Već jednu dva, tri dana nestaje mlijeko, danas mi je sir iz ormarića nestao. Ja nisam baš bedasta!“ 

Nakon rasprave, farmeri su krenuli nagađati tko je kradljivac hrane na farmi. „To može raditi jedino bolestan čovjek ili čovjek koji ne zna živjeti s više ljudi.“, prokomentirao je Matej te kazao kako sumnja na Franu. „On se znao prvi probuditi, mlijeko piti.

Čim sam čuo da je nestalo dvije litre mlijeka, a on je govorio meni je mlijeko dosta i jedna paprika.“ dodao je. Saša je kazao kako on sumnja na Juricu jer je, dodaje „cijelo vrijeme rasprave imao pognutu glavu.“

Ključne riječi

Komentara 3

IM
Immanuell
17:51 22.09.2018.

Tam su svi specijalni, samo takve i primaju.

GV
golub Vaso
20:03 22.09.2018.

to može gledati jedino bolestan čovjek

KR
Krotila
17:09 22.09.2018.

farma ludaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije