Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više ne izgleda ovako

Prlja iz Let 3 iznenadio novim izgledom, skinuo je kilograme, skratio kosu, a jednoga se ipak nije odrekao

Pula: Let 3 održao koncert na Trgu Portarata
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/11
21.09.2022.
u 13:00

Prlja se ove sezone pridružio showu Zvijezde pjevaju u ulozi mentora, a prema objavljenim fotografijama, može se vidjeti transformacija glazbenika. Legendarni roker iz benda Let 3 skratio je kosu, a izgubio je i nekoliko kilograma.

U novoj, 11. sezoni zabavnog showa HRT-a Zvijezde pjevaju, koji je najavljen za početak listopada, natjecat će se i glumica Jelena Miholjević s mentorom, glazbenikom Zoranom Prodanovićem Prljom. Prlja se ove sezone pridružio showu u ulozi mentora, a prema objavljenim fotografijama može se vidjeti transformacija glazbenika.

Legendarni roker iz benda Let 3 skratio je kosu, a izgubio je i nekoliko kilograma dok se svojih prepoznatljivih brkova nije odrekao. 

Foto: Renato Branđolica za HRT
Inače, u ovoj sezoni showa Zvijezde pjevaju, uz Prodanovića u ulozi mentora našli su se i mladi glazbenici Mia Negovetić i Alen Đuras. Mia će nastupati u paru s influencerom Marcom Cuccurinom, a Alen s glumcem Domagojem Jankovićem. Ostali parovi ove sezone su: sportska novinarka Mila Horvat i Lara Antić Prskalo, kineziolog i glumac Mario Valentić i Antonia Matković Šerić, književnica i prevoditeljica Ivana Šojat i Goran Bošković, novinarka Matea Šeparović (ex Dominiković) i Bojan Jambrošić i glumac Goran Grgić i Ivana Kindl. 

Ovaj popularni show vraća se s novom energijom, scenografijom i nekim novim žanrovima te zanimljivim zvijezdama i dinamičnijim žirijem, a prva emisija na rasporedu je u subotu 8. listopada na Prvom programu Hrvatske televizije. 

VIDEO Kako je izgledalo posljednjih 12 dana nakon smrti kraljice Elizabete?

Komentara 12

DU
Deleted user
13:36 21.09.2022.

koju kosu?

LE
let3
14:18 21.09.2022.

Sve što mu sada treba je jedna dobra pokvarena žena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije