Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema ravnodušnih

Pripremite maramice: Slijep i autističan mladić publiku ostavio bez daha

Foto: Youtube Screenshot
1/7
31.05.2019.
u 09:46

Kodija je na pozornicu dopratila majka Tina koja ga je smjestila za klavir. On je odsvirao i otpjevao pjesmu 'A Song For You' te publiku i žiri doslovno digao na noge.

Slijepi i autističan dječak iz SAD-a, 22- godišnji Kodi Lee bez daha je ostavio publiku i članove žirija showa ''America's Got Talent''. 

Kodija je na pozornicu dopratila majka Tina koja ga je smjestila za klavir. On je odsvirao i otpjevao pjesmu ''A Song For You'' te publiku i žiri doslovno digao na noge.

Najveći kompliment definitivno je dobio od glumice Gabrielle Union koja je za njegovu izvedbu odlučila stisnuti zlatni gumb i tako ga direktno poslala u finale.

Kada su po Kodiju i njegovoj majci počeli padati zlatni konfeti, na pozornici su im se pridružili i drugi članovi obitelji.
najstroži član žirija, Simon Cowell oduševljeno je rekao kako je nastup bio izvanredan.

Njegov nastup na YouTubeu pogledan je 12 milijuna puta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije