Naslovnica Showbiz Zvijezde

Autorica velikog hita iz 90-ih vratila se u X-Factoru i rasplesala sve u studiju

Američka pjevačica iznenadila je Simona Cowella, ali i nove članove žirija - Robbieja Williamsa i njegovu suprugu Aydu Field, koji su skočili na prve taktove pjesme "Dreamer", baš kao i publika u studiju.
02. rujna 2018. u 21:28 2 komentara 1299 prikaza
X-Factor
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/4

U prvoj epizodi britanskog X-factora, koji je sinioć krenuo u 15. sezonu, gledatelje, ali i žiri oduševila je 50-godišnja Janice Robinson. Ime većini ljubitelja glazbe ne znači ništa, no kad čujete pjesmu "Dreamer", sjetit ćete se velikog hita grupe Livin Joy, kojeg je upravo napisala i otpjevala Janice. 

Courtney Hadwin AMERICA'S GOT TALENT Djevojčica je jedva pričala od treme, a onda se pretvorila u Janis Joplin!

Američka pjevačica iznenadila je Simona Cowella, ali i nove članove žirija - Robbieja Williamsa i njegovu suprugu Aydu Field, koji su skočili na prve taktove pjesme "Dreamer", baš kao i publika u studiju. 

Valja podsjetiti kako je pjesma "Dreamer" bila broj 1 na britanskoj top listi 1994. godine, a na top listi se zadržala šest tjedana. 

Zurcaroh AMERICA'S GOT TALENT Amaterska plesna grupa izvela nevjerojatnu točku, žiri ostao u nevjerici [video: 26513 / ]

Nakon izvedbe svoje pjesme Janice je dobila veliki pljesak. Robbie Williams ju je zagrlio i zahvalio jer ga je vratila u "sretne, ali i zbrčkane dane". 

- Da je ovo neki drugi show, stisnuo bih zlatni gumb i odmah te poslao u polufinale - kazao je Simon Cowell. 

Britain's Got Talent BRITAIN'S GOT TALENT Emotivni duet oca i sina rasplakao žiri i publiku

Inače, nakon odlaska iz grupe Livin Joy, Janice je izdala i solo album, a bila je i prateći vokal na turneji Tine Turner. Kasnije se posvetila obitelji, a u pravo je to i razlog njenog povratka. Kako je kazala u razgovoru za Sunday Times, njena teško bolesna 16-godišnja kći Kura kazala joj je kako mora otići na X-Factor, bez obzira što će biti. 

Jenny Darren BRITAIN'S GOT TALENT Žiri ostao u šoku nakon nastupa stidljive bakice [video: 26514 / ]
Renault Zoe
100% čista elektrika
Vidio sam budućnost – tiha je i prokleto zabavna

A1 izdvaja za Vas

  • matK.O.:

    nikad čuo ni za nju ni za pjesmu i neznam zašto sam uopče pročitao članak