Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JANICE ROBINSON

Autorica velikog hita iz 90-ih vratila se u X-Factoru i rasplesala sve u studiju

X-Factor
Foto: Screenshot
1/4
02.09.2018.
u 21:28

Američka pjevačica iznenadila je Simona Cowella, ali i nove članove žirija - Robbieja Williamsa i njegovu suprugu Aydu Field, koji su skočili na prve taktove pjesme "Dreamer", baš kao i publika u studiju.

U prvoj epizodi britanskog X-factora, koji je sinioć krenuo u 15. sezonu, gledatelje, ali i žiri oduševila je 50-godišnja Janice Robinson. Ime većini ljubitelja glazbe ne znači ništa, no kad čujete pjesmu "Dreamer", sjetit ćete se velikog hita grupe Livin Joy, kojeg je upravo napisala i otpjevala Janice. 

Američka pjevačica iznenadila je Simona Cowella, ali i nove članove žirija - Robbieja Williamsa i njegovu suprugu Aydu Field, koji su skočili na prve taktove pjesme "Dreamer", baš kao i publika u studiju. 

Valja podsjetiti kako je pjesma "Dreamer" bila broj 1 na britanskoj top listi 1994. godine, a na top listi se zadržala šest tjedana. 

Nakon izvedbe svoje pjesme Janice je dobila veliki pljesak. Robbie Williams ju je zagrlio i zahvalio jer ga je vratila u "sretne, ali i zbrčkane dane". 

- Da je ovo neki drugi show, stisnuo bih zlatni gumb i odmah te poslao u polufinale - kazao je Simon Cowell. 

Inače, nakon odlaska iz grupe Livin Joy, Janice je izdala i solo album, a bila je i prateći vokal na turneji Tine Turner. Kasnije se posvetila obitelji, a u pravo je to i razlog njenog povratka. Kako je kazala u razgovoru za Sunday Times, njena teško bolesna 16-godišnja kći Kura kazala joj je kako mora otići na X-Factor, bez obzira što će biti. 

Ključne riječi

Komentara 2

MO
matK.O.
21:57 02.09.2018.

nikad čuo ni za nju ni za pjesmu i neznam zašto sam uopče pročitao članak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije