Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi

Princeza Anne navodno je godinama izbjegavala Camillu, a razlog je ljubav prema istom čovjeku

Foto: Reuters/Pixsell
1/15
01.10.2022.
u 21:00

- Kao i mnogim ljudima koji nisu dobro poznavali Anne, Camilli je bilo teško nositi se s njezinim hladnim ponašanjem koje je u početku bilo pomalo uznemirujuće. Anne se godinama protivila ideji da Camilla dobije titulu kraljice supruge - tvrdi kraljevska biografkinja Angela Levin u svojoj novoj knjizi.

Princeza Anne, jedina kći kraljice Elizabete, navodno u početku nije bila oduševljena Camillom, suprugom svog brata, novog britanskog kralja Charlesa. Kraljevska biografkinja Angela Levin otkrila je u svojoj novoj knjizi da se Anne prema Camilli na početku ponašala hladno.

- Kao i mnogim ljudima koji nisu dobro poznavali Anne, Camilli je bilo teško nositi se s njezinim hladnim ponašanjem koje je u početku bilo pomalo uznemirujuće. Anne se godinama protivila ideji da Camilla dobije titulu kraljice supruge - tvrdi Levin, a prenosi Mirror. Dodala je da je Anne jednom izjavila da 'Camilla nikad neće biti prava kraljica' te je princeza godina izbjegavala Camillino društvo. Kraljici supruzi slaba je utjeha bila da je Anne takva bila i prema drugim izabranicama scoje braće poput Lady Diane i vojvotkinje od Yorka Sarah.

Levin je istaknula i kako je Annein odnos s Camillom bio posebno neugodan jer su obje bile u vezi s Andrewom Parkerom Bowlesom. Umirovljeni vojni časnik za koje se Camilla i udala te s kojim ima dvoje djece, u sedamdesetima je izlazio s princezom.

Inače, Anne se 1973. godine udala za kapetana Marka Phillipsa, međutim razveli su se 1992. godine. Princeza i Phillips zajedno imaju dvoje djece: Zaru Tindall i Petera Phillipsa.

Parker Bowles i Camilla rastali su se 1995. godine, a prije toga su godinama živjeli odvojeno. Camilla iz tog braka ima dvoje djece: sina Toma i kćer Lauru.

Dodajmo da Levin tvrdi da je princeza s vremenom postala popustljivija prema Camilli jer je shvatila koliko naporno ona radi za monarhiju i koliko je snažan njen osjećaj dužnosti. 

Inače, princeza Anne i njezina djeca u liniji za tron nalaze se tek nakon Annino troje braće i njihovih obitelji, a uredba kojom je Camilla postala kraljica supruga prema želji kraljice Elizabete obzanjena je ove godine.

VIDEO Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla: Zvala je svakih deset minuta i urlala!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije