Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA GALA VEČERI

Princ William oglasio se prvi put nakon što je njegovom ocu dijagnosticiran rak

Foto: Reuters
1/9
07.02.2024.
u 21:09

Njegov otac sada boravi u Sandringhamu, gdje je otišao nakon prvog tretmana liječenja i nakon što se sastao sa mlađim sinom, princom Harryjem

Prvi puta otkako je javnost saznala da je kralju Charlesu III dijagnosticiran rak, oglasio se i njegov sin princ William. Na gala večeri organiziranoj u znak podrške londonskoj humanitarnoj organizaciji Air Ambulance Charity, čiji je pokrovitelj princ William, prvi put se oglasio o očevom zdravstvenom stanju.

- Želim zahvaliti svima na podršci - kratko je rekao princ William, prenosi Daily Mail. Njegov otac sada boravi u Sandringhamu, gdje je otišao nakon prvog tretmana liječenja i nakon što se sastao sa mlađim sinom, princom Harryjem. Kralj Charles je osobno nazvao svoje sinove kako bi ih obavijestio o svom zdravstvenom stanju, a dan nakon što su razgovarali Harry je iz Amerike doputovao u London i odjurio je ocu.

VEZANI ČLANCI

Zajedno su proveli 45 minuta u razgovoru, a Harry se navodno, nakon noći provedene u hotelu vratio u Kaliforniju svojoj supruzi Meghan Markle i njihovoj djeci Archieju i Lilibet. Očekivalo se kako će se Harry sastati i s Williamom te su postojale nade kako će se braća pomiriti, ali to se ovaj put nije dogodilo. Britanski mediji pišu kako ovom gestom William želi dati do znanja da nije spreman oprostiti Harryju što je nakon odlaska iz kraljevske obitelji blatio pojedine članove obitelji, a nije ih štedio ni u svojim memoarima "Spare". 

1/17

Novinarka BBC-a Daniela Relph rekla je da su izgledi za pomirenje između Williama i Harryja mali s obzirom na njihovu svađu koja traje već duže vrijeme. - Njihov odnos još uvijek je loš. Ne znamo je li bilo pokušaja da se postigne primirje. Kako stvari stoje, čini se da nema nikakvih znakova toga. Koliko im je odnos poljuljan dovoljno govori i činjenica što Harry nije otišao posjetiti Williamovu suprugu Kate koja se kod kuće oporavlja nakon operacije abdomena, a nekada su ona i Harry bili nerazdvojni - rekla je Relph. 

Kralj Charles i Kate Middleton bili su u istoj bolnici, ali na različitim odjelima. Kate je u bolnici provela više od deset dana nakon operacije abdomena, a kralj Charles je bio na rutinskoj operaciji prostate i tijekom njegovog boravka u bolnici pretrage su pokazale da ima i rak, ali ne radi se o raku prostate. 

VIDEO Tko je supruga Ivana Turudića? Radi u zagrebačkoj bolnici, a pojavljivali su se i u javnosti

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije