Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajna romansa

Princ Harry već tri mjeseca ljubi zgodnu Pippu Middleton?

'WORLD RIGHTS Pippa Middleton seen walking to work in South Kensington, london, UK. 12/12/2011  BYLINE NEIL WARNER/BIGPICTURESPHOTO.COM:  REF:1648  USAGE OF THIS IMAGE OR COPY WRITTEN THAT IS BASED ON
Foto: 'NEIL WARNER/BIGPICTURESPHOTO.COM'
1/4
10.12.2015.
u 09:37

Hoće li ova romansa završiti još jednim kraljevskim vjenčanjem ili će pak narušiti odnose unutar britanske kraljevske obitelji?

Nakon što je princa Williama osvojila Kate Middleton, njezina sestra Pippa očarala je princa Harryja s kojim je već tri mjeseca u romantičnoj vezi, tvrdi OK!Magazine.

Njihova romansa navodno je započela još na vjenčanju princa Williama i vojvotkinje Catherine na kojem ih je vojvotkinja navodno ulovila kako se ljube u kupaonici dok si je išla popraviti šminku.

Zbog viđenog prizora vojvotkinja se jako naljutila na mlađu sestru koja zbog incidenta na vjenčanju više nije htjela imati ništa s Harryjem.

– Nakon toga oboje su počeli su izlaziti s drugima – rekao je izvor i dodao da su jedan drugome oduvijek bili privlačni.

Pippa je tri godine bila u vezi s poduzetnikom Nicom Jacksonom s kojim je prekinula u listopadu, a princ Harry u to je vrijeme hodao s Cressidom Bonas i Chesly Davy.

Nakon što su oboje postali slobodni, odlučili su svojoj ljubavi dati šansu.

Hoće li ova romansa završiti još jednim kraljevskim vjenčanjem ili će pak narušiti odnose unutar britanske kraljevske obitelji, tek ćemo vidjeti. U svakom slučaju, paru želimo puno sreće!

Foto: Press Association/Pixsell

>>Princ Harry opet je u vezi s Cressidom Bonas, pozvao ju je na svoj rođendanski tulum

>>Princ Harry vraća se staroj ljubavi? I dalje voli tvrdoglavu Afrikanku

Komentara 12

II
iifever2
11:13 10.12.2015.

Novinarstvo na najnizim mogucim granicama. Ako vec prenosite ovakvu suludu vijest, dragi vecernji, dajte si malo truda provjeriti cinjenice. 1) Cressida Bonas je zapravo Lady Bonas iz imucne i cijenjene britanske obitelji koja si trenutno gradi karijeru na West Endu. I da nikada se nije bavila manekenstvom jer je britanskim aristokratima to jos uvijek ispod casti. 2) Chelsy Davy je takodjer iz vrlo imucne, utjecajne obitelji a k tomu i - pazite sad - odvjetnica! Vrlo obrazovana i k tomu uspjesna odvjetnica. Zena koja se takodjer nikada nije bavila manekenstvom. I sada, kada sam pronasao dvije sulude lazi u samo jednoj vasoj recenici, koje su se mogle izbjeci s dva klika misom na internetu, kako ocekujete da vas uzmemo za ozbiljno kod kudikamo vaznijih tema. Ili se i vi bavite manekenstvom?

ST
strsljen2013
16:09 10.12.2015.

Ne mora samo pipu, može i lavabo, kadu, tuš......

VS
visegradska.skupina
10:26 10.12.2015.

Boli nas pippa koga ljubi princ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije