Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODREKLI SE TITULA

Princ Harry u pregovorima za novi posao s kontroverznim gigantom

Princ Harry
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
15.02.2020.
u 09:00

Radi se o investitorskoj banci koja je djelomično odgovorna za financijsku krizu 2008. te je zbog toga u proračun SAD-a morala uplatiti pet milijardi dolara.

Prošlo je više od dva mjeseca otkako je, sada bivši, kraljevski par obznanio da se odriču svojih titula i sele u Kanadu. Princ Harry i Meghan Markle tako su sve iznenadili, pa tako i njegovu baku, kraljicu Elizabetu II.

Odlučili su biti poputno financijski neovisni, a britanski mediji pišu kako će se vojvotkinja od Sussexa pridružiti Netflixovom showu 'I Do, Redo' koji vodi njezina bliska prijateljica, 40-godišnja kanadska trendseterica i stilistica Jessica Mulroney.

Foto: Reuters/PIXSELL

Međutim, čini se kako je i njezin suprug već pronašao novi posao. Naime, Mirror javlja kako je princ trenutno u pregovorima s jednom od najvećih svjetskih banaka Goldman Sachs s kojima bi mogao zaraditi preko milijardu funti.

Britanski medij piše kako pregovori traju još od studenog prošle godine kada je princ zajedno sa suprugom donio odluku o financijskoj neovisnosti.

Prođu li pregovori pom planu, princ Harry će ubuduće održavati govore na sponzoriranim skupovima u organizaciji Goldman Sachs banke. Vojvoda od Sussexa ne bi bio prvi 'celebrity' zaposlenik ove banke budući da su nogometaš David Beckham i glumica Gwyneth Paltrow držali govore na sličnim skupovima.

Podsjetimo, radi se o investitorskoj banci koja je djelomično odgovorna za financijsku krizu 2008. te je zbog toga u proračun SAD-a morala uplatiti pet milijardi dolara. 

Ključne riječi

Komentara 4

TO
toma53
16:30 15.02.2020.

Zanimljivo

MB
mile b.
09:23 15.02.2020.

Kaj ovi ne čitaju što pišu i objavljuju. Diana se reinkarnirala u svoju svekrvu.

VA
valentin42
16:32 15.02.2020.

Pravi kraljević

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije