Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne staje

Princ Harry radi na novom showu s Oprah u kojemu će progovoriti o svojim neriješenim traumama

Foto: Profimedia
1/10
14.05.2021.
u 21:45

Oprah je rekla kako je princu postavila pitanje: “Što mislite koja su najvažnija pitanja s kojima se svijet trenutačno suočava?”. A odgovore će pokušati dati zajedno.

Nakon milijunskih ugovora potpisanih sa streaming platformama Netflix i Spotify, izdavanja knjige, novih poslova u startup kompanijama, princ Harry najavljuje još jedan projekt u nizu. Naime, vojvoda od Sussexa napokon realizira program koji je bio u planu još prije pandemije.

Tako 21. svibnja na Apple TV+ počinje show pod nazivom “Ja kakvog me ne vidiš”, a bavit će se mentalnim zdravljem. Na programu je radio zajedno s Oprah Winfrey, jednom od najpoznatijih voditeljica i producentica, a dvojac će u seriji otkriti i neke privatne teme i borbe sa svojim mentalnim zdravljem. Uoči predstavljanja projekta princ Harry je naglasio da se u showu ističe da ima snage u ranjivosti.

“Vodimo različite živote, odgajani smo u različitim okruženjima i kao rezultat toga izloženi smo različitim iskustvima. Ali naše zajedničko iskustvo jest da smo svi ljudi”, započeo je Harry.

“Većina nas nosi neki oblik neriješene traume, gubitka voljene osobe ili tuge, što se čini – i jest – vrlo osobno. Prošla nas je godina naučila da smo svi zajedno u tome i nadam se da će ovaj show pokazati da postoji snaga u ranjivosti, povezanost u empatiji i snaga u iskrenosti”, kazao je vojvoda od Sussexa.

Voditelji kažu kako se nadaju da će “voditi iskrene rasprave o mentalnom zdravlju i emocionalnoj dobrobiti”.

U showu će se pojavljivati brojni stručnjaci u ovom području, ali i razne poznate osobe i organizacije. Projekt je bio planiran još prije pandemije, no situacija s koronavirusom to je odgodila. Kada je početkom godine govorila o projektu, Oprah je rekla kako je princu postavila pitanje: “Što mislite koja su najvažnija pitanja s kojima se svijet trenutačno suočava?”.

A odgovore će pokušati dati zajedno.

VIDEO>>Snimanje serije 'Hamilton'

 

Komentara 3

NO
nolimits930
10:03 15.05.2021.

a issa ti a jel nekog normalnog to zanima ?!

RO
romobil
09:46 15.05.2021.

Big deal....

ST
Stojimir
23:14 14.05.2021.

Papučar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije