Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drukčiji sastojak

Što će reći kraljica: Princ Harry i Meghan krše kraljevska pravila

Meghan Markle i princ Harry
Foto: Reuters
1/3
06.12.2017.
u 12:28

Navodno će glavni sastojak njihove svadbene torte biti banane, a običaj je da u torte članova kraljevske obitelji ide suho voće jer se komad te torte obično kasnije prodaje na aukcijama

Kate Middleton i princ William poštivali su tradiciju kraljevske obitelji kad su se vjenčali, a kasnije su malo-pomalo kraljici dali do znanja da će njihov životni stil i odgoj djece biti malo opušteniji i ne toliko u skladu s pravilima i običajima kraljevske obitelji.

Princ Harry i njegova zaručnica Meghan Markle odlučili su kako će već za vjenčanje prekršiti neke običaje. Njihova svadbena torta, piše britanski Telegraph, za glavni sastojak imat će banane koje se inače nikada ne stavljaju u svadbene torte kraljevske obitelji.

Naime, običaj je da u torte članova kraljevske obitelji ide suho voće jer se komad te torte obično kasnije prodaje na aukcijama, a tako je bilo u slučaju torte princa Charlesa i princeze Diane. Očekuje se da će takvu sudbinu imati i torta princa Williama i Kate Middleton te Harryja i Meghan.

Ali, kako je banana omiljeno voće princa Harryja i mora biti u torti, par će malo zaobići pravila kako bi na vjenčanju imali slasticu od omiljenog prinčeva voća.

Meghan Markle i princ Harry
1/31

Komentara 2

Avatar southman
southman
13:24 06.12.2017.

Harry ionako nema kraljevske krvi !

LI
liliZG
11:17 07.12.2017.

boli Harrya pita,....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije