Naslovnica Showbiz Zvijezde

Princ Filip nakon nesreće predao svoju vozačku dozvolu

Automobil princa Filipa je sudjelovao u nesreći i završio na boku u blizini imanja Sandringham. Princ nije bio ozlijeđen, ali je bio vidno potresen.
10. veljače 2019. u 22:50 1 komentara 224 prikaza
Princ Philip
Foto: REUTERS
Pogledajte galeriju 1/3

Princ Filip (97), suprug kraljice Elizabete II. odlučio je predati svoju vozačku dozvolu nakon sudjelovanja u sudaru krajem siječnja u kojem je jedna osoba ozlijeđena, objavila je Buckinghamska palača u kratkom priopćenju.

Legende Oni su dokaz da su godine samo broj: I s više od 90 godina još su vitalni!

- Nakon pomnog razmatranja situacije, vojvoda od Edinbourga je odlučio da će dragovoljno predati svoju vozačku dozvolu - navela je palača.

Automobil princa Filipa je sudjelovao u nesreći i završio na boku u blizini imanja Sandringham. Princ nije bio ozlijeđen, ali je bio vidno potresen. Vozačica drugog vozila 28-godišnja žena, zadobila je površinske ozljede koljena, a njezina suvozačica (45), koja je bila s devetomjesečnim djetetom u automobilu, zadobila je prijelom zapešća.

Kraljica Elizabeta Princ Philip Sretan brak? Kraljica i princ slave 70 godina braka, a na vidjelo su izašle njegove brojne afere

Deset dana nakon nesreće suprug britanske kraljice Elizabete II. uputio je "duboku ispriku" ženi ozlijeđenoj u automobilskoj nesreći. 97-godišnji princ, poznat po svo vatrenom temperamentu i jetkom humoru, povukao se iz javne službe u kolovozu 2017. godine.

Oftalmologija
PROMO
Dosta vam je da vam pada mrak na oči? Doznajte koje sve probleme s vidom možete riješiti u Zagrebu

A1 izdvaja za Vas