Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan brak?

Kraljica i princ slave 70 godina braka, a na vidjelo su izašle njegove brojne afere

Kraljica Elizabeta Princ Philip
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
1/3
17.11.2017.
u 14:41

Princ Philip navodno je imao brojne ljubavne afere i to s glumicama, tv voditeljicom, dugogodišnjom prijateljicom, a kraljica je znala da je nevjeran...

Kraljica Elizabeta i njen suprug princ Philip uskoro će proslaviti 70 godina braka, a koliko je taj brak (ne)sretan otkriva knjiga "Moj suprug i ja: 70  godina kraljevskog braka" koju autorski potpisuje Ingrid Seward, piše Daily Mail.

Poznato je koliko je kraljica oštra i stroga prema članovima obitelji koji švrljaju i  varaju svoje supružnike, ali to pravilo očito je teško primjenjivala i u vlastitom braku jer knjiga navodi da je princ Phillip bio poprilično nevjeran i to odmah na početku braka. Prve glasine o njegovim aferama spominju se još 1948. u periodu kad je kraljica bila trudna.

Tada je, navodno, ljubovao s  glumicom Pat Kirkwood, ali prije smrti glumica je demantirala ove navode. Puno se pričalo i o njegovoj romansi s dugogodišnjom prijateljicom Helenom Cordet. Da su ta šuškanja poprilično istinita dodatno je potkrijepila činjenica što Helen nikada nije otkrila tko je otac njeno dvoje djece. Među ljubavnicama navode se i tv voditeljica Katie Boyle te Susan Barrantes, mama Sarah Ferguson koja je bila u braku s njegovim sinom Andrewom. U knjizi Seward opisuje lude  zabave 1956. godine na kojima je princ bio glavni uzvanik i volio se zabavljati i iz tog vremena datiraju njegove afere.

Tada su obiteljskim portretima na kojima su nasmiješeni s djecom pokušali demantirati te glasine, a izvori bliski kraljevskoj obitelji kažu da je kraljica bila jako dobro upoznata sa suprugovim aferama i da se na kraju jednostavno pomirila s tim da je nevjeran, te je često govorila da je to ionako osobina većine muškaraca. 

Kraljica Elizabeta Princ Philip
1/17

Komentara 2

TA
takaf
16:01 17.11.2017.

koliko se ovo dvoje nauzivalo na racun i grbaci drugih po cijelom svijetu nije nitko..

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
15:23 17.11.2017.

Princ ima odličja i dragog kamenja kao general Zagorec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije