Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Areni Zagreb

VIDEO Aleksandra Prijović koncert otvorila emotivnom pjesmom i govorom: 'Hvala vam za ljubav'

Foto: Večernji.hr
1/29
01.12.2023.
u 21:20

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović svoj prvi zagrebački koncert otvorila je pjesmom Za nas kasno je i emotivnim govorom koji nikog nije ostavio ravnodušnim.

- Uvijek prije koncerta mislim se što ću reći, ali sad prvi put nisam znala što da vam kažem osim veliko hvala za sve što smo zajedno napravili. Hvala vam za ljubav, a ja ću se potruditi da se dobro zabavite - rekla je Aleksandra Prijović odmah na početku svog koncerta.

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović (28) svoj prvi koncert u zagrebačkoj Areni otvorila je pjesmom Za nas kasno je, a cijela dvorana s njom je zapjevala u glas. Čuo se gromoglasan pljesak i uzvici vjernih obožavatelja koji su s nestrpljenjem mjesecima čekali ovaj spektakl. Nakon prve pjesme rekla je da je za nju ovo poseban dan jer je njezin basist postao otac. Ovo je definitivno vrhunska produkcija, rijetko viđena i kod svjetskih zvijezda. Ondje vlada prava pozitivna atmosfera, a uoči ovog prvog koncerta upitali smo nekoliko njezinih obožavatelja za dojmove.

- Nisam obožavateljica Aleksandre Prijović, ali sam čula za nju. Večeras očekujem spektakl, i da, naučila sam njezine pjesme – rekla nam je gospođa koju smo uhvatili ususret prvog koncerta u zagrebačkoj Areni pjevačice Aleksandre Prijović. - Očekujemo dobru atmosferu i da ćemo se dobro zabaviti. Ići ćemo prijateljice i ja samo na ovaj prvi koncert.

 

Odmah prvi dan kada su puštene karte u prodaju smo ih i kupile – priznala je jedna djevojka koja je bila u društvu svojih prijateljica, a njezine prijateljice su dodale kako se i one jako vesele koncertu u zagrebačkoj Areni. Atmosfera za koncert srpske pjevačice Aleksandre Prijović se zagrijava, a svi su nestrpljenjem očekivali kada će se popeti na binu i otpjevati svoje hitove.     

1/9
                                                                                                                    

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović u petak, večeras, održava prvi od svojih pet koncerata u zagrebačkoj Areni. Srpska pjevačica nalazi se na turneji imena 'Od istoka do zapada' tijekom koje će imati pet nastupa u Zagrebu. Datumi njezinih nastupa su nastupa 1.,2.,3.,4. i 6. prosinca, a karte za ove događaje već su rasprodane.

VEZANI ČLANCI:

 

Cijene karata tijekom službene prodaje kretale su se od 25 eura za parter do 130 eura za najskuplja mjesta u VIP ložama. A tijekom pet koncerata pjevačica ih je prodala oko 90.000 što znači da će taj broj ljudi slušati njezin glas uživo. Inače, večerašnji koncert zakazan je još u svibnju kada je u prva 24 sata prodaje razgrabljeno tri tisuće ulaznica. Krajem srpnja koncert je rasprodan, a organizatori su dodali novi za idući dan 2. prosinca. Početkom listopada rasprodan je i drugi pa je dodan treći za kojeg su karte planule u jedan dan. Istog dana najavljen je i četvrti, a rasprodan je u svega tri dana od puštanja karata u prodaju. 

 

 

Aleksandra je turneju započela 28. rujna i potom 30. rujna u beogradskoj Štark Areni, potom je pjevala 28., 29. i 30. listopada u sarajevskoj Zetri, a onda ovaj mjesec i 10., 11. i 12. studenog u Nišu, u Studentskom Centru Čair. Nadolazeći koncerti su joj još i u Areni Zagreb, a onda je 22. i 23. prosinca u Tuzli u Dvorani Mejdan.

 

VIDEO Stigle divne vijesti: Lana Jurčević postala majka.

Komentara 54

Avatar Tombstone
Tombstone
21:41 01.12.2023.

Stamota. U Zagrebu su svirali Stones, Tina Turner, Dire Straits, Bowie....a sad smo spali na srpske narodnjake. Tuzno.

Avatar Rumba
Rumba
21:55 01.12.2023.

Nemam ništa što žena pjeva ali ovo postaje smiješno da to bude glavna vijest mora da ste sišli sa ?

GR
Greben
21:31 01.12.2023.

Je li ovo sada prijenos u zivo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije