Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li je se?

Prije 17 godina glumila je zavodnicu u megapopularnoj seriji: Bolest ju je zamalo slomila, a danas je prezgodna baka

Foto: Youtube Screenshot
1/4
12.08.2021.
u 08:00

Mori je, naime, prije 17 godina utjelovila fatalnu Rubi u istoimenoj seriji. Glumica danas ima 43 godine, a mnogi je i danas svrstavaju među najljepše žene na svijetu.

Glumicu Barbaru Mori mnogi još uvijek smatraju najljepšom zlicom iz telenovela. Mori je, naime, prije 17 godina utjelovila fatalnu Rubi u istoimenoj seriji.

Glumica danas ima 43 godine, a mnogi je i danas svrstavaju među najljepše žene na svijetu

Foto: Instagram

Inače, ona je kao 38-godišnjakinja  postala baka nakon što je njezin 18-godišnji sin Sergio dobio kćer Milu s 30-godišnjom brazilskom pjevačicom Natalijom Subtil.

Mori često svojim Instagram objavama dokazuje da je starenje za nju nepoznati pojam.

Foto: Instagram

Doduše, prije nego što je navršila 30 godina, glumicu je snašla opaka bolest - rak dojke. – Jako je teško izgovoriti: “Da, imala sam rak”. Bog me je iz nekog razloga stavio na test i ja sam ga uspješno položila. Izborila sam se s bolešću, pobijedila sam rak i idem dalje – izjavila je za medije nakon tog perioda.  

Barbara iza sebe ima propali brak s  Kennethom Rayom Sigmanom, amerikim igračem bejzbola koji je trajao samo godinu dana, a sada je u vezi s meksičkim redateljem Fernandom Rovzarom kojeg je upoznala 2013 godine.

VIDEO Vatrena buktinja na poznatom domaćem festivalu: "Vjerujemo da je ovo djelo ljubomornog i zlog uma"

 

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
11:59 12.08.2021.

Ček malo!? Ima 43 i vi pišete o nekom starenju??? Pa to je još piletina (ako se mene pita)...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije