Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FARMA

"Prijateljica" Sabina rekla Jeleni da Josip nije zainteresiran za nju

farma (1)
Foto: Screenshot
1/3
27.05.2010.
u 12:32

- Ovo je dno dna – na rubu suza Jelena je rekla Sabini koja ju je pokušala utješiti uz riječi da je ona neće pustiti da ode doma.

Farmerica Jelena osjeća se izdano i potpuno poraženo nakon što su ljudi koji su joj donedavno bili najbliskiji stali na stranu njezine suparnice Ave koja je u srijedu odabrana za prvu dualisticu.

- Ovo je dno dna – na rubu suza Jelena je rekla Sabini koja ju je pokušala utješiti uz riječi da je ona neće pustiti da ode doma.

- Ja ne mogu ovdje biti bez tebe, majke mi, ja ti se kunem svojim životom! - dramatična je bila Sabina, no Jelena joj je dala do znanja da niti njoj više ne vjeruje.

- Ja protiv tebe kao osobe nemam ama baš ništa al' da sam osjetila računanje s tvoje strane, jesam i to ti moram priznati - Jelena se osjećala odbačeno od sviju i s prijezirom je gledala na farmere koji su je obasipali komplimentima.

Zatim su počele analizirati Avu, a Sabina nije mogla sakriti da je djelomično na njezinoj strani.

- Kakva god da ona je, nije ona tako negativna i loša osoba – kazala je, na što je Jelena uzvratila da ona nikad nije rekla da je Ava zločesta i negativka, već da Ava to misli za nju. Dodala je kako joj je Ava bila simpatična i draga sve dok nije počela moljakati gdje god je stigla.

- Moljakanje za sajam, moljakanje za ovo, moljakanje za ono, priča ovo, ono, radi totalno drugo, to se meni ne sviđa i ona to zna. Ona je meni do tada bila neiskvareno dijete, al' kad sam vidjela da u tom djetetu ne vlada baš teška neiskvarenost, onda sam se makla i distancirala i to je to – rekla je Jelena.

Sabina je situaciju još dodatno pogoršala kada je povukla temu fatalnog Josipa rekavši prijateljici da je razgovarala s njim na što je ova neuvjerljivo rekla da je taj momak apsolutno ne zanima.

- Onda dobro, htjela sam ti reći da je on isto tako rekao da ga ne zanimaš. Nije htio uopće razgovarati - rekla je Sabina naivno misleći kako će time utješiti razočaranu kolegicu.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
14:14 27.05.2010.

nemogu bez seksa ni na farmi, hehehehehehe

OB
-obrisani-
12:53 03.06.2010.

a tko je uopće zainteresiran za nju?!skupa stobom Sabijena!

OB
-obrisani-
13:20 03.06.2010.

Sabina bi se mogla malo pozabavit bontonom jer znam dok je bila mlađa da nije imala vremena jer je \"feštala\"po vojarni Dugo selo sa mladom vojskom a poslje ga nije stigla pročitati jer je bila angažirana na novoj u vjestima al golim!jadna ti majka i otac onaj jadni!ja bi te se preko novina odrekao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije