Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o smrti glazbenice

Prijatelji: Amy je bila izgubljena duša, možda će sad pronaći mir

amy (1)
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
23.07.2011.
u 22:32

Kad je vijest objavljena na internetu, u nekoliko minuta čak 20 milijuna korisnika Twittera očitovalo se o smrti britanske glazbenice.

Nekoliko minuta nakon što je objavljena prva vijest o smrti britanske glazbenice Amy Winehouse, društvene mreže su eksplodirale - samo na Twitteru, javlja britanski Daily Mail, deset posto svih korisnika postavili su objavu vezanu za britansku glazbenicu. Budući da ima registriranih 200 milijuna, znači da je čak 20 milijuna njih komuniciralo svojim prijateljima svoje emocije o tragičnoj vijesti. Među njima je, dakako, i mnogo Amynih kolega i kolegica, glumaca i inih zvijezda.

"Dragi Bože, daj milosti! Upravo mi je pozlilo od te vijesti", napisala je barbadoška pjevačica Rihanna, a njezina kolegica Katy Perry objavila je: "Počivaj u miru, Amy Winehouse. Možda sad konačno pronađe mir". "Užasnut sam viješću o Amy Winehouse. Tako sam sretan što sam poznavao Amy. Počivaj dobro. Otišla si prebrzo. Nedostajat ćeš nam", napisao je Usher.

>>Amy Winehouse (27) pronađena mrtva u svom stanu u Londonu

>>Vanna: "Amy je gotova", rekla mi je prijateljica nakon Beograda

"Ne mogu doći do zraka koliko plačem! Izgubila sam jednu od najboljih prijateljica. Volim te zauvijek, Amy, i nikad neću zaboraviti pravu tebe", na Twitteru je napisala Kelly Osbourne. Lily Allen također se oglasila: "Ovo je iznad osjećaja tuge, nema se što drugo reći. Bila je toliko izgubljena duša, možda će počivati u miru".

I portorikanski pjevač Ricky Martin u trenu kad je saznao spojio se na internet. "Upravo sam saznao. Osjećam snažnu bol. Osjećam snažan bijes. Počivaj, lijepa djevojčice, počivaj. Slobodna si"

"Tužan i tragičan gubitak istinske umjetnice. Počivaj u miru, Amy Winehouse", napisao je glumac i glazbenik Jared Leto, a starleta Kim Kardashian izjavila je da se moli za Amyn počinak u miru u nadi da je sada na ljepšem mjestu.

I Hollywood se oglasio... Jessica Alba: "Tako sam tužna zbog Amy Winehouse, bila je takav talent. Doista tragično". Jednako misli i Demi Moore koja poručuje da je u mislima s njezinom obitelji. "Pamtit ćemo te zauvijek po tvojoj glazbi", napisala je Eva Longoria. "Vijest o Amy Winehouse je tako tužna. Svima koji se bore s ovisnošću poručujem: molim vas, molim vas, molim vas, potražite pomoć", napisala je televizijska glumica Sophia Bush, najpoznatija po ulozi u tinejdžerskoj seriji "One Tree Hill".

Budući da na svaku vijest ima oprečnih mišljenja, Samantha Ronson, fatalna ljubav glumice Lindsay Lohan objavila je sljedeću poruku: "Ne znam kako ijedno biće s dušom može zbijati šale na račun smrti jedne od najtalentiranijih umjetnica koju će ova generacija upoznati.

Komentara 18

Avatar gmail
gmail
02:40 24.07.2011.

Grijeh puno obećava, malo daje, a sve uzima.

VU
vulgaris
08:57 24.07.2011.

Ima pjevača/pjevačica puno boljih nego što je ona bila. No neće nikad izbiti u prvi plan jer imaju uredan i primjeren život, a prema medijskim klišejima to je ono što nije dobro. Zato i imamo klub 27 koji, umjesto na sramotu promotora i sućut žrtava, predstavlja teško dostižan ideal rezerviran samo za odabrane. Tako se sad i ova nesretnica prikiva u zvijezde umjesto da se stvar nazove pravim imenom - pakao! Živjela je u paklu, tako je i umrla, a nažalost velo vjerojatno tamo i sad prebiva. Zašto nam se to nudi kao benigna opcija???? I tko nam to nudi?

PA
papaciune
13:17 24.07.2011.

@lebar : osjecas li crve po tijelu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije