Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ivana vrdoljak vanna

Vanna: "Amy je gotova", rekla mi je prijateljica nakon Beograda

amy
Foto: Pixsell
1/4
23.07.2011.
u 23:30

- Antologijska pjevačica bez premca, posebna i drugačija u poplavi kopija. Užasno mi je žao. Ne znam kako bih objasnila što su neki od najvećih glazbenika umrli s 27 godina. Možda se ne mogu nositi s činjenicom da ulaze u zreliju dob.

I domaće glazbene zvijezde šokirala je vijest o smrti Amy Winehouse.

Ivana Vrdoljak Vanna: “Ivana, ona je gotova”, rekla mi je prijateljica koja je bila na Amynom koncertu u Beogradu. Pomislila sam: “pa ona je mlada ženska, bit će dobro, velike zvijezde više ne umiru od predoziranja”. Nisam bila u pravu. Antologijska pjevačica bez premca, posebna i drugačija u poplavi kopija. Užasno mi je žao. Ne znam kako bih objasnila što su neki od najvećih glazbenika umrli s 27 godina. Možda se ne mogu nositi s činjenicom da ulaze u zreliju dob. Možda na pragu zrelosti posustanu jer im talent sagori što i oni sami shvate. Možda iskonski talent traje do 27. godine.

Damir Urban: Tužno je kad bilo tko umre mlad. Na žalost, umrla je daleko ispred vremena u kojem je trebala. Iskočila je iz poplave izvođača koji su redom bili isti, zato je i osvojila svijet. Sigurno će nedostajati i radijskim postajama i njenoj diskografskoj kući i obožavateljima. Što se tiče članova "Kluba 27", mene je najviše pogodila smrt Kurta Cobaina. Bio sam na njegovom posljednjem koncertu, a i bili smo istih godina, pa je postojala poveznica. No, mislim da se igrom slučaja dogodilo da su Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Cobain i sada Amy umrli s 27. Ako malo bolje istražite vidjet ćete nepregledne liste mladih umjetnika koji su umrli s 24, 25,...

Mile Kekin: Bila je vhunska pjevačica koja je krenula putem Janis Joplin, Jima Morrisona i drugih članova “Kluba 27”. Pokazivala je da nije sretna, ali nitko se nije našao da joj pomogne. Rock povjesničari dobili su dobar materijal za temu kako rock utječe na labilnu psihu.

Komentara 39

VG
vera grdic
01:56 24.07.2011.

Zasto se nakresala droge pa je krepala. Prave osobe i dalje pjevaju koje imaju i mozga u glavi a ne samo glas,

Avatar gmail
gmail
06:07 24.07.2011.

Zvijezde? Zar one nisu nedodirljive, visoko na nebu, blizu Bogu i pokazuju put u noći... Kad netko misli da je nešto, taj je zavodnik koji sam sebe obmanjuje. No koga se ovdje obmanjuje da je zvijezda nešto što nije? Mene sigurno ne.. ali dok sam bio klinac maštao sam kako ću biti poznat i kako će mnogi plakati kad umrem, najviše roditelji. Sad znam da je to zato što nisam imao dovoljno roditelje tu, da budu za mene, jer su puno radili i da mi je slavu kao nadvrijednost usadilo društvo. Tek kad sam nakon tragedije na podu prostrt pod križem priznao Bogu da sam nitko i ništa, počeo sam živjeti i Bog me je od sve gore navedene oholosti počeo ozdravljati i život mi je ppčeo imati smisla. Da je ovoj nesretnici život imao smisla, i sad bi pjevala. Nadam se da će sljedeća \"zvijezda\" zavapit Bogu i u komunu se liječiti, a ne dopustit Sotoni da joj uzme i ono posljednje, a to je nadu. Grijeh uistinu mnogo obećava, malo daje, a sve uzima. Po djelima ne mislim da je na \"boljem mjestu\" ali po nadi vjerujem da će joj se Gospodin smilovati, ako imadne još toliko duše žive u sebi, da zavapi: Milost!

Avatar JOHNI
JOHNI
01:41 24.07.2011.

SLAŽEM SE S MILETOM SPOMENUTE OSOBE SU SAMO TONULE I TONULE, I PITANJE JE TKO TU MOŽE POMOĆI KADA SE NETKO NAĐE U TAKVOM STANJU, NA TAKVOM PUTU KOJI JE KAO TOBOGAN I ČOVIJEK IDE ,KLIZI U VLASTITU PROPAST. JEDINOO RUKA SVEVIŠNJEG. ALI DALI SMO SPREMNI SE ODREČI SLAVE, NOCA, ŽIVJETI OBIČNIM ŽIVOTOM, BITI NEPOZNAT, ILI KAKO KAŽE ONA PIJESMA: TREBA STATI KADA JE NAJBOLJE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije