Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon su rastavljeni

Prevario ju je sa služavkom s kojom je dobio i dijete, a sve joj priznao tek 15 godina nakon

Foto: DPA/Pixsell
1/7
01.01.2022.
u 17:55

Arnold je 2011. godine supruzi priznao da ima dijete s njihovom bivšom sluškinjom. 1. srpnja iste godine Maria je podnijela zahtjev za rastavom braka, no isti nije bio okončan do ovog utorka kada je privatni sudac potpisao papire

Nakon punih 10 godina rastava glumca Arnolda Schwarzeneggera (74) i Marie Shriver (66) ovih je dana postala službena. Njihov brak zakonski je okončan nakon cijelog jednog desetljeća, a sve zbog glumčeve nevjere.

Arnold je 2011. godine supruzi priznao da ima dijete s njihovom bivšom služavkom. 1. srpnja iste godine Maria je podnijela zahtjev za rastavom braka, no isti nije bio okončan do ovog utorka kada je privatni sudac potpisao papire, donosi TMZ. Sve se otežalo zbog nedostatka motivacije i komplikacija u vezi podijele imovine. Par nije potpisao predbračni ugovor, zbog čega se podjela imovine i sredstava, zajedno u vrijednosti od 400 milijuna dolara u vrijeme podnošenja zahtjeva, dodatno otežala i odugovlačila cijeli proces godinama. Inače, Maria je saznala za preljub 2011. godine nakon što je glumac završio svoj osmogodišnji mandat guvernera Kalifornije.

Kad je napustio ured, rekao je supruzi za dijete sa služavkom Mildred Baenom s kojom je spavao, tada, prije 15 godina. Točnije, prvi put su spavali zajedno 1996. što je glumac ispričao jednom prilikom u svojoj knjizi. Mildred je radila za par 20 godina prije nego što je otišla u mirovinu u siječnju 2011.

- Nakon što sam napustio ured guvernera rekao sam svojoj supruzi za ovaj događaj, koji se dogodio prije više od deset godina. Razumijem i zaslužujem ljutnju i razočaranje među svojim prijateljima i obitelji. Ispričao sam se Mariji, svojoj djeci i svojoj obitelji. Iskreno mi je žao – stoji u izjavi koju je glumac dao nakon podnošenja zahtjeva za razvod.

Kasnije se doznalo da je Maria i sumnjala na nevjeru zbog čega mu se suprotstavila na bračnoj terapiji, a on joj je tad priznao za sina Josepha. 

Par zajedno ima još četvero djece, Katherine Eunice, Patricka, Christophera Sargenta te Christinu Mariu Aureliu.

VIDEO>>I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo pregled filmske godine

 

Komentara 4

LI
liliZG
11:03 03.01.2022.

mom uhu ugodnije sluškinja.

ST
Startrack
19:08 01.01.2022.

A jel iko vidio nasta sluzavka lici? Nebije dirnu stapom dugim deset metara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije