Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila kako je biti solo

Danijela o prekidu 24-godišnje veze s Grašom: 'Najteže iskustvo donijelo mi je spektakularne stvari'

Zagreb: Predstavljanje nove knjige motivacijskih poruka Danijele Martinović
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/6
01.01.2022.
u 16:47

Par je u skladnoj vezi proveo 24 godine, a da su odlučili krenuti odvojenim putevima doznalo se u svibnju prošle godine. O svom privatnom životu od tada nije često govorila u medijima.

U godini iza nas raspali su se brojni celebrity brakovi i veze, a jedna od prekida na domaćoj sceni koji je privukao najviše pozornosti bilo je prekid glazbenika Petra Graše (45) i Danijele Martinović (50). Par je u skladnoj vezi proveo 24 godine, a da su odlučili krenuti odvojenim putevima doznalo se u svibnju prošle godine. O svom privatnom životu od tada nije često govorila u medijima, a sada je Josipi Pavičić u rubrici 'Sasvim osobno' u sklopu IN magazina otkrila kako se osjeća kao slobodna žena nakon više od dva desetljeća ljubavne veze. 

- Vrlo neobično iskustvo, učim letjeti. Sloboda je riječ koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osjećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi vjerna - ispričala je Danijela.

Foto: Mario Poje
- Kako bi rekao Gibonni, 'u svemu sada mogu naći nešto lipo i reći, živote, dobar ti dan'. Kad sam se okrenula preko svog ramena i pogledala u svoju prošlost, to jedno najteže iskustvo donijelo mi je takve spektakularne nove stvari koje zaista nisam ni u snu usudila sebi zamisliti i sanjati za sebe", dodala je Martinović. Istaknula je i da godinama ne prati ništa što se piše o njoj kako bi sačuvala svoj mir.

Podsjetimo, iako Danijela uživa u solo statusu, njezin bivši partner Petar Grašo nedugo nakon prekida veze novu ljubav pronašao je u Hani Huljić (31) od koje se ne odvaja proteklih mjeseci. 

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Ključne riječi

Komentara 9

ZA
zagi101
17:11 01.01.2022.

zakaj uvijek nakon prekida čitamo kak je to bila skladna veza?! valjda se nebi raspala da je bila skladna

DU
Deleted user
17:09 01.01.2022.

Ona je baš simpatična i draga, on uvijek kao neki mrgud, ne znam što su radili skupa uopće....

BA
Barba56
20:10 01.01.2022.

Ovdje ako nesto komentiras protiv Grase ,komentar se brise .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije