Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi su preneražni

'Pretjerala si s filerima!' Obožavatelji mole pjevačicu da se vrati prirodnom izgledu

Foto: Instagram
1/6
10.04.2019.
u 11:30

Nakon što je na Instagramu objavila nekoliko fotki s dodjele Country Music Awardsa, gdje je bila pratnja svom dečku Blakeu Sheltonu, neki pratitelji su zaključili da Gwen Stefani ima previše šminke na licu ili da se podvrgnula nekom zahvatu.

Obožavatelji i kritičari su jednoglasni, Gwen Stefani pretjerala je s filerima!

Naime, nakon što je na Instagramu objavila nekoliko fotki s dodjele Country Music Awardsa, gdje je bila pratnja svom dečku pjevaču Blakeu Sheltonu, neki pratitelji zaključili su da pjevačica ima previše šminke na licu ili da se podvrgnula nekom zahvatu.

 

Molili su je da se "primiri s filerima" i rekli da izgleda "neprepoznatljivo".

Jedan od komentara je glasio: "Gwen, ti si super takva kakva jesi, svi smo primijetili filere u tvojim usnama i malo si pretjerala. Ti naravno možeš raditi što želiš, ali puno si ljepša prirodna."

Stefani se unatoč kritikama činila presretna. Ona i Blake nisu se pojavili na crvenom tepihu, ali su cijelu ceremoniju pratili iz publike.

Pogledajte kako slavne Hrvatice izgledaju bez šminke:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije