Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi ih vole

Preslatke djevojčice na fotki danas su poznate hrvatske pjevačice. Prepoznajete li ih?

Foto: instagram
1/10
18.03.2021.
u 18:43

Uz objavu je napisala: "Danas... prije 46 godina, rodila se moja mlađa, moja jedina seka... ljubimica i mezimica, bila je i ostala... Izabela, da si mi vječno sretna i nasmijana."

Pjevačica Danijela Martinović(49) na Instagramu je objavila fotke sa sestrom Izabelom povodom njezina rođendana. Danijela je podijelila fotke kada su ona i Izabela bile još malene, ali i fotografiju na kojoj su starije.
Uz objavu je napisala: "Danas... prije 46 godina, rodila se moja mlađa, moja jedina seka... ljubimica i mezimica, bila je i ostala... Izabela, da si mi vječno sretna i nasmijana"

 

Izabela Martinović nam je u intervjuu jednom prilikom otkrila da je bila teško bolesna, te da se 10 godina borila s rakom limfnih žlijezda zbog čega je sad prilično disciplinirana što se tiče nošenja maski za vrijeme pandemije koronavirusa. 

– Moram priznati da sam poprilično disciplinirana što se tiče nošenja maski i pridržavanja preporuka. Smatram da spadam u osjetljivu skupinu te se pridržavam mjera koliko god mogu, a da to ne prijeđe u psihičko opterećenje. Strah je uvijek negdje u pozadini jer imam i starije roditelje te, naravno, opreza nikada dosta – kaže Izabela čiji je život obilježila i teška bolest. Deset godina borila se s rakom limfnih žlijezda, a o svojoj dijagnozi u javnosti nikada nije željela iznositi previše detalja.

– Uvijek i svaki put bila sam etiketirana po bolesti i zbog toga nisam o tome željela govoriti. Sretna sam što sam uspjela sve ostaviti iza sebe i počela se baviti glazbom koja mi je puno pomogla i kroz koju sam pronašla novu sebe. Iskustvo me je promijenilo i na neki način sam prerano odrasla, ali glazba je bila okidač i pokretač da to ostane iza mene – kaže Martinović kojoj je u najtežim danima velika podrška bila i starija sestra Danijela. I dandanas jedna su drugoj najveća potpora, kako u privatnom životu tako i u karijeri. – Nas dvije se najviše savjetujemo kada je riječ o stylingu ili izboru garderobe (smijeh). Svaka za sebe ima svoj stil i glazbeno se razlikujemo, nemamo ni potrebu jedna drugoj utjecati na izbor pjesma. Svaka za sebe najbolje zna jer biramo srcem – ističe Izabela.

Nika Turković: "Više pjevam dok kuham, u tušu imam previše posla"

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
19:21 18.03.2021.

A gdje je ta fotografija s preslatkim djevojcicama?

NO
nordic
19:29 18.03.2021.

Kako mi je Izabela posebno draga. 1998g u Zagrebu kupio kazetu Stijene/obećanje. Ko nova i još radi. 💐❤😘

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije