Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komplimenti ne staju

Prepoznajete li ovu Hrvaticu? Danas je glazbena diva i jedna od naših najomiljenijih pjevačica

Foto: Facebook
1/6
03.01.2022.
u 16:30

Fotografijom iz prošlosti razveselila je mnogobrojne obožavatelje, a u komentarima su se javile i neke poznate Hrvatice.

Jedna od najpopularnijih pjevačica hrvatske glazbene scene Doris Dragović (60) na svom je Facebooku objavila fotografiju iz rane mladosti. - Vrime leti - stoji u opisu crno-bijele fotografije koja je samo u sat vremena nakon objave prikupila više od 1000 lajkova.

Fotografijom iz prošlosti razveselila je mnogobrojne obožavatelje, a u komentarima su se javile i neke poznate Hrvatice. 

"Slatkica", poručila joj je kolegica Zorica Kondža u komentarima, dok je voditeljica Karmela Vukov Colić komentirala "Curetak predivni". Brojni obožavatelji hvalili su njezinu prirodnu ljepotu koja je i danas krasi. 

"Kakva predivna kosa", "Mladost je lipa, ali zrelost je bolja", "Prekrasna žena", "Uvijek lijepa", "Kako si bila zgodna", nizali su se komentari ispod fotografije. 

Doris je posljednjih 35 godina jedna je od najomiljenijih domaćih pjevačica, no privatni život je svih ovih godina uspješno čuvala od javnosti. Pjevačica je od 1990. u braku s bivšim vaterpolistom Mariom Budimirom, a iste je godine rođen i njihov sin Borna koji danas ima 31-u godinu, završio je Filozofski fakultet u Splitu i svoj život živi podalje od javnosti. 

Bornu mnogi pamte i iz Dorisina spota za pjesmu "Dajem ti srce", u kojem se pojavio kada je bio dvogodišnji dječak, a u njemu se pojavljuje i njegov otac. Inače, Doris je Marija Budimira upoznala 1989. godine, dok je još bila pjevačica u usponu, a on je bio mlad i perspektivan vaterpolist. Zaljubili su se na prvi pogled te su se iduće godine vjenčali u Splitu, u crkvi Sv. Ante na Poljudu, a na svadbi su imali više od 130 uzvanika.

- Idem ja jednog lijepog dana s prijateljicom Ivankom Luetić preko grada. Ljeto, sunce, grad vrije, a nas dvije lijepe kao slike. Kad najednom pogodi me grom, a taj grom se zvao Mario Budimir, opisala je pjevačica svoj susret sa suprugom jednom prilikom za časopis Arenu. - Mario i ja smo odlučili izreći sudbonosno 'da' 28. travnja 1990. Sjećam se da je sve bujalo, novi život u meni i preda mnom. Sjećam se odlaska u Trst u šoping. Ja sam željela elegantnu, glamuroznu vjenčanicu, a Mario svečano odijelo - kazala je tada Doris. 

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell


VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

 

Ključne riječi

Komentara 7

AD
adisan
13:15 04.01.2022.

U Hrvatskoj inflacija pjevačkih diva, sve su "dive".

Avatar quo_vadis
quo_vadis
21:59 03.01.2022.

Lijepa!

ZA
zagabria111
19:28 03.01.2022.

Zgodna je bila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije