Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON TRENINGA

Prepoznajete li je? Slavna plavuša uhvaćena u ne baš uobičajenom izdanju

Charlize Theron
Foto: Profimedia
1/7
26.01.2020.
u 13:00

Glumica je poznata kao pobornica zdravog života, a sudeći po fotografijama, na treningu je dala maksimum.

Oskarovka Charlize Theron glasi za jednu od najljepših žena na svijetu, stoga je mnogi nisu prepoznali u ovom izdanju, kada se umorna i nenašminkana vraćala s treninga joge. 

Dobitnica Oscara za najbolju žensku ulogu u filmu "Čudovište" ove je godine nominirana treći put za prestižnu filmsku nagradu, i to za film "One su bombe". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ass in the air, happy to be there

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Glumica je poznata kao pobornica zdravog života, a sudeći po fotografijama, na treningu je dala maksimum. Podsjetimo, Charlize se prošlog ljeta odmarala na jadranskoj obali u pratnji kćeri i prijateljica. Krstarile su jahtom po obali, a na Hvaru su uživale u jastogu i obećale kako će se vratiti prvom prilikom.

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
13:47 26.01.2020.

Obabila je.

Avatar Kaladin
Kaladin
13:35 26.01.2020.

Zar nije joga ono kad sjediš i mmmmmmmmmm? Šta ste joj radiliiiiii?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije