Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stara fotografija

Prepoznajete li je? Prije 33 godine izgledala je ovako, a danas je jedna od najuspješnijih Hrvatica

Foto: Instagram
1/6
12.02.2020.
u 13:57

Svoj je rođendan obilježila preslatkom fotografijom iz djetinjstva.

Na današnji dan rođena je Ana Rucner. Naša najpoznatija violončelistica koja niže inozemne uspjehe svoj je 37. rođendan obilježila na poseban način i na društvenim mrežama. Ana je prekopala stare albume i u njemu pronašla fotografiju staru više od tri desetljeća.

"I tako prolete neke godine...ali pogled je ostao isti!" napisala je Rucner u opisu fotografije koja je rastopila njezine obožavatelje. U komentarima su se odmah zaredale čestitke, a priliku da joj požele sve najbolje nisu propustile ni poznate Hrvatice poput pjevačice Nine Badrić, glumice Bojane Gregorić Vejzović, voditeljice Ane Radišić i brojnih drugih.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Proslavljena čelistica nedavno se vratila iz Šangaja gdje je poslovno boravila neko vrijeme. Podsjetimo, Rucner je jedna od rijetkih javnih osoba koja bez problema govori o svojem privatnom životu, pa je tako često govorila i o problemu koji je imala s bulimijom.

"Ako već dijelim nešto iz svog privatnog života, onda to radim zato da pošaljem pozitivnu poruku. Tako sam svojevremeno govorila o svom iskustvu s bulimijom jer sam imala želju svojim svjedočanstvom pomoći osobama koje se također muče s istim problemom. Željela sam skrenuti pozornost na taj problem i svojim primjerom, danas zdrave žene, pokazati da postoji put do ozdravljenja. Projekt koji smo tada radili donio je lijepe plodove i vjerujem da je nekome i pomogao", kaže Rucner.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓐𝓷𝓪 𝓡𝓾𝓬𝓷𝓮𝓻 (@anarucner) on

Mladim djevojkama bi, kaže, savjetovala da same sebi priznaju problem jer je to već put prema izliječenju. "Isto tako važno je da pronađu sigurno sidro potpore, kao npr. neku blisku osobu, prijatelja, obitelj i da svakako potraže stručnu pomoć. Poremećaj u prehrani ozbiljan je problem i to se ne smije shvatiti olako, već mu se vrlo ozbiljno treba pristupiti i liječiti ga", zaključila je Rucner.

Ključne riječi

Komentara 1

BR
Brankić
14:07 12.02.2020.

stvarno ju je dosta toga pregazilo u 37 godina ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije