Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njegov dan

Princ Harry slavi 37.rođendan, kraljevska obitelj ganula pratitelje emotivnom čestitkom

Foto: Instagram screenshot
1/4
15.09.2021.
u 16:14

Sve najbolje povodom rođendana zaželjeli su mu kraljica Elizabeta II., stariji brat princ William i Kate Middleton.

Princ Harry danas slavi 37. rođendan. Mlađi sin tragično preminule princeze Diane i princa Charlesa javnosti je poznat po burnom načinu života, a sada je u napetim odnosima s kraljevskom obitelji zbog čega je bilo upitno hoće li mu članovi kraljevske obitelji čestitati rođendan. Ipak, sve najbolje povodom rođendana zaželjeli su mu kraljica Elizabeta II., stariji brat princ William i Kate Middleton. 

Oni su na društvenim mrežama podijelili prinčeve fotografije uz poruku "Princ Harry sretan rođendan", a na profilu kraljevske obitelji objavljena je slika vojvode od Sussexa s njegovom suprugom Meghan Markle uz poruku "Želimo vojvodi od Sussexa sretan rođendan".

Foto: Instagram screenshot
Inače, princ Harry je svojim brojnim potezima i ponašanjem izazivao reakciju javnosti. Tako je alkohol počeo konzumirati već s 12 godina, a prvu cigaretu je zapalio s 8 godina. Ni tijekom obrazovanja nije bio uzoran pa je za vrijeme studiranja na  Eton Colleagueu u Berkshireu organizirao lude zabave, a studij je završio s dvojkom iz geografije. Nakon toga je 2005.godine snimljen u nacističkoj uniformi, a sedam godina kasnije paparazzi su ga snimili golog u Las Vegasu. Međutim, princ je završio vojnu misiju u Afganistanu gdje je proveo 20 tjedana.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, princ Harry oženio se s Meghan Markle s kojom ima dvoje djece sina Archija te kćerkicu Lilibet Lili Dianu. Prije gotovo dvije godine vojvoda se odselio sa suprugom Meghan s kraljevskog dvora u daleku Kaliforniju zbog čega su naglo zaoštrili odnosi između njega i kraljevske obitelji. 

VIDEO Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković 

 

Komentara 1

Avatar Besramnik
Besramnik
18:33 15.09.2021.

Harry se zajebo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije