Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

'Preplivat ću 50 hrvatskih otoka u spomen na pokojnog sina'

– Krećem 6. srpnja iz Lapada u Dubrovniku, a plan je da budem na Koločepu oko 10 sati. Nakon toga plivam prema Šipanu i onda ide prva ozbiljnija ruta prema Mljetu – kazao nam je Ribafish.
21. lipnja 2019. u 13:23 11 komentara 29738 prikaza
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/3

Bloger i novinar Domagoj Jakopović Ribafish 6. srpnja kreće u avanturu života koju je nazvao “Rokotok”. Riječ je o plivačkom maratonu u spomen na njegova pokojnog sina Roka, a Ribafish namjerava preplivati udaljenosti između svih hrvatskih naseljenih otoka.

Bi li ih mijenjali? Ribafish, Nichim Izazvan, cyberkoza, Bloger Krule... Kako su nastala poznata korisnička imena?

– Krećem 6. srpnja u 8.30 iz Lapuda u Dubrovniku, a plan je da budem na Koločepu oko 10 sati. Nakon toga plivam prema Šipanu i onda ide prva ozbiljnija ruta prema Mljetu – kazao nam je Ribafish koji je pozvao djecu da mu se pridruže na njegovim rutama jer će po dolasku na svaki otok govoriti o ekologiji i zdravom životu, a s djecom će imati i pravu potragu za blagom te će ih i darivati.

RokOtok Bloger Ribafish o projektu u spomen sinu: "Plivajući povezat ću 50 hrvatskih otoka!"

– Dijelit ću i primjerke svoje knjige “Rokotok” u kojoj su razgovori roditelja i djece. Rekao bih da je ta knjiga poput nekog mog Malog princa. Plan je da 50 otoka preplivam u tri etape, tako da ove godine do 1. kolovoza želim spojiti 17 najjužnijih nastanjenih otoka (od Koločepa do Čiova), što je udaljenost od preko 100 kilometara po etapi. Nadam se da će djeca doći plivati, zbližiti se još više sa svojim roditeljima i da ovo postane nešto što će se raditi svake godine – dodao je Ribafish koji je s pokojnim sinom često boravio u prirodi i putovao, o čemu je pisao na svom blogu i govorio u medijima.

Pogledajte i koji su poznati voditelji i glumci umrli na snimanju.

 

auti nedopušteni
Razgovarali smo s čovjekom koji je dovezao Smart na Susak: Jedno me najviše zasmetalo...
Hrvatski Telekom
Prijenos signala
HT ima optičku infrastrukturu koja pokriva udaljenost od Zemlje do Mjeseca
 • Avatar krcedolac
  krcedolac:

  Ja ću pojesti 10 bureka u slavu budućih unuka!

 • evilelvis:

  zasto mi brisete komentar? vidio sam ga na dva koncerta par tjedana o smrti sina i cugao je i zabavljao se. promovirate akciju izrazito cudne osobe.

 • Deleted user:

  Ne zaboravi koju video igricu poigrati...