Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novosti u vezi

Preokret u odnosu para iz 'Braka na prvu': Shvatili smo da ne možemo jedno bez drugoga

Foto: RTL
1/5
25.04.2023.
u 14:09

Andrea i Marko odlično su funkcionirali u showu "Brak na prvu", ali različiti stavovi o poslovnim ciljevima su ih razdvojili, a sada otkrivaju što je presudilo da su opet zajedno

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' spojio je Andreu Kukolj i Marka Bogdana, a zajednički su život odlučili nastaviti i izvan njega. Ipak ljubav nije potrajala nakon showa, a Marko je otkrio da je razlog bio posao i drukčiji 'mindset'. Tada su se razišli jer su imali drugačije poslovne planove i nisu se mogli uskladiti po tom pitanju.

- Nakon što je show završio, Andrea i ja smo odlučili dati si šansu izvan showa te smo vrlo brzo počeli živjeti skupa i zajedno gradili potencijalnu budućnost. Tijekom ljeta otišli smo na more u Nin, proveli predivnih tjedan dana te smo također bili kod njezinih u Slavonskom Brodu gdje me upoznala s ostatkom obitelji koji su me oduševili svi do jednoga, te sam baš bio sretan jer sam stvarno bio, a vjerujem i ostao poseban muškarac u njezinom životu jer nije upoznala nikoga s cijelom obitelji do tada. U devetom mjesecu smo bili kod mene u Daruvaru kada sam ju upoznao s roditeljima i mojim bliskim prijateljima na vjenčanju mojih najboljih prijatelja Hrvoja i Ane. Period nakon showa bio je jako dinamičan jer sam morao se naviknuti na život u Zagrebu, budući da nisam nikada preferirao Zagreb kao mjesto za život, ali čovjek radi ljubavi radi nevjerojatne stvari - rekao je Marko nakon showa za RTL i otkrio kako su lijepo proveli vrijeme zajedno.

Na kraju su se ipak razišli, ali sada su otkrili kako je došlo do promjene u njihovom odnosu i zašto su se pomirili. 

- Neke su se stvari u međuvremenu izdogađale i sve se lijepo zaokružilo. Zajedno smo znali gledati epizode 'Braka na prvu', a nakon završetka showa na televiziji shvatili smo da ne možemo jedno bez drugoga. Imali smo uspone i padove, a bolje da je to u počecima nego kasnije - rekao je Marko Bogdan za RTL.hr.  Kada se završilo snimanje Andrea i Marko su nastavili provoditi vrijeme zajedno i sada opet žive zajedno i Marko kaže kako bolje funkcioniraju kada su skupa. Najčešće je uzrok njihovih svađi tijekom snimanja showa bio posao i stil života, a sada su pronašli zajednički jezik po tom pitanju. 

- Puno smo razgovarali o našim poslovima nakon showa, međusobno smo shvatili kako funkcioniramo te problema oko toga više nema. No, ostaje uvijek opcija da zajedno stvaramo. Znali smo se zakačiti i oko društvenih mreža, ali sada je poprilično jasno da ih koristim zbog posla - ispričao je Marko. 

VIDEO Jadranka Kosor o Letu 3: 'Dosta su se rugali dok sam bila premijerka, htjela sam poravnati račune'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije