Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sinan Sakić

Pjevač se osjeća bolje i pušten je s odjela intenzivne njege

Foto: Youtube Screenshot
1/3
26.10.2017.
u 13:35

Popularni pop-folk pjevač nedavno je zbog teških zdravstvenih tegoba završio na liječenju u bolnici u Tuzli, a sada mu je stanje bolje, javlja obitelj

Popularni pop-folk pjevač Sinan Sakić završio je u bolnici u Tuzli, gdje su se liječnici borili za njegov život. Bio je smješten na odjelu za intenzivnu njegu.

Kako doznaje Kurir, pjevač je bolje i više nije na odjelu za intenzivnu njegu. Kako bi popularnom pjevaču osigurali mir tijekom oporavka, obitelj je angažirala zaštitare koji dežuraju ispred njegovih vrata i paze da u sobu ne uđu znatiželjni obožavatelji. 

Sinanova supruga Sabina prijateljima je rekla da je Sinan nakratko i ustao, što je jako važno u ovom razdoblju oporavka. Pjevač ima zdravstvenih problema s jetrima, ali polako se oporavlja te se obitelj nada da će uskoro biti pušten na kućnu njegu.  

1/7

Komentara 5

NA
narcis660
14:39 26.10.2017.

Bilo kako bilo ipak je lijepo za procitati i ovako sta nego ubistva mucenja nesrece i zla koja su nam nazalost svakodnevica !!!Dobar ti oporavak covjece (pa bilo tko da si)Pjevaj i uzivaj a tko zeli nek slusa !!!!Ukusi su razliciti.Sretno!

NA
narcis660
17:35 26.10.2017.

Nekuzim sto je tako sramotno ili neznam vec sta npr.ponizavajuce poznavati pjevaca narodnjaka roma a nije npr.nekog drugog ?Grijeh ?Sto li??? Ma glupost cista.A siguran sam da svi znaju ko je .al glume budale!!!!

LU
lulu58
19:40 26.10.2017.

brzo ozdravljenje i Jos puno lijepih pjesmica,od SRC zelim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije