Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 60. GODINI

Preminuo poznati američki reper Coolio, znamo ga po kultnom hitu iz 1995. godine

Collio
Foto: Profimedia
1/7
29.09.2022.
u 08:30

Coolio je svjetsku slavu stekao nakon objave golemog hita "Gangsta’s Paradise" iz 1995. godine. Za tu pjesmu iz filma "Opasne misli" nagrađen je Grammyjem za najbolju solo rap izvedbu.

Poznati američki reper Coolio preminuo je u 60. godini u Los Angelesu, potvrdio je njegov menadžer Jarez Posey. Uzrok smrti još nije poznat. Prema riječima menadžera Coolio, čije je pravo ime Artis Leon Ivey Jr., umro je u kući svog prijatelja. Navodno je otišao u kupaonicu i srušio se na pod. 

Coolio je svjetsku slavu stekao nakon objave golemog hita "Gangsta’s Paradise" iz 1995. godine. Za tu pjesmu iz filma "Opasne misli" nagrađen je Grammyjem za najbolju solo rap izvedbu.

Slavni reper bio je i zvijezda debitantskog igranog filma Arsena Ostojića ''Ta divna splitska noć'' koji se snimao u Splitu. Glumio je s Dinom Dvornikom.

Od Coolija se na društvenim mrežama opraštaju i njegovi kolege reperi. Vanilla Ice napisao je kako je izbezumljen. 

– Izbezumljen sam, upravo sam čuo da je moj dobar prijatelj Coolio preminuo – twitao je Vanilla Ice. 

"Ovo je tužna vijest. Svjedočim iz prve ruke kako je ovaj čovjek stigao do vrha industrije. Počivaj u miru", napisao je Ice Cube. 

VIDEO: Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla 

Ključne riječi

Komentara 7

OL
oLo
08:52 29.09.2022.

Gangsta’s Paradise je jedna od naj najboljih rap stvari.

PO
poluvodič
10:33 29.09.2022.

Gangsterski paradajz, dobra stvar

Avatar Sand
Sand
09:12 29.09.2022.

Pocivaj u miru Bozijem 🙏 spasio se strahote kamo ide ovaj svijet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije