Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 66. godini

Preminuo je Željko Tutunović koji je napisao veliki hit Fantoma, a zadnjih godina posvetio se zaštiti životinja

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/5
28.05.2022.
u 15:21

Da njega nije bilo ne bi vjerojatno bilo ni Fantoma, a ni moje preostale karijere. Hvala Tuta, počivao u miru - napisao je Robert Mareković.

Preminuo je Željko Tutunović (66), prvi menadžer grupe Fantomi i autor njihove poznate pjesme "Duda", a od Tutunovića se na svom Facebooku oprostio i Robert Mareković, pjevač grupe Fantomi i voditelj na Hrvatskom radiju.

- Preminuo je Željko Tutunović, prvi manager Fantoma. Da njega nije bilo ne bi vjerojatno bilo ni Fantoma, a ni moje preostale karijere. Hvala Tuta, počivao u miru - napisao je Mareković. Tutunović je svoje skladbe najviše u zadnje vrijeme objavljivao na svom YouTube kanalu gdje je čitao i poeziju i imao je preko 34 tisuća pratitelja na ovoj platformi. 

- Hvala svima na porukama sućuti i podrške. Željko je umro 26.5.2022. u 23 sata u bolnici Sveti Duh. Tamo je proveo oko 10 dana. Imao je problema sa srcem zadnjih pet godina, nakupljala mu se voda, te kada više nije mogao ustati iz kreveta sam je zatražio bolničko liječenje, koje nikako nije volio. U bolnici osim slabog srca, ustanovljena mu je upala mjehura, pluća i sepsa. Srce mu je bilo preslabo da nadvlada sve to... Hvala svim fanovima, pratiteljima, prijateljima. Vjerujemo da ćemo ga slušati još desetljećima i sav njegov opus ostati će dostupan na YouTube-u, od njegovih pjesama, do njegovih live streamova. HVALA STARI i počivao u miru. - piše na YouTubeu Željka Tutunovića.

U opisu ispod oproštajnog videa piše kako je Željko vodio i Udrugu za zaštitu životinja i udomio više od 200 pasa - potpuno samostalno te je najčešće pse udomljavao iz manjih hrvatskih sela, te ih dalje udomljavao građanima Zagreba. Tutunovićevo ime pojavljivalo se i na stranicama crne kronike jer je bio povezan s nekim prevarama u građevini. 

VIDEO Blanka Vlašić iznenadila obožavatelje fotografijom s vjenčanja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije