Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 60. godini

Preminuo je pjevač i osnivač kultnog post-punk benda The Fall

Foto: PA/Pixsell
25.01.2018.
u 10:15

Mark E Smith preminui je u srijedu u svom domu. Dugo je bio bolestan, što je prošle godine i uzrokovalo prekid koncertnih aktivnosti The Falla, benda koji je u karijeri snimio nevjerojatna 32 albuma.

Pjevač britanskog post-punk rock benda The Fall, Mark E Smith, umro je u 60. godini. 

Pjevač, tekstopisac i osnivač benda The Fall 1976. godina preminuo je u srijedu u svom domu.  Mark E Smith dugo je bio bolestan, što je prošle godine i uzrokovalo prekid koncertnih aktivnosti The Falla, benda koji je u karijeri snimio nevjerojatna 32 albuma. 

Na vrhuncu karijere The Fall su imali odanu publiku i kultni status u Zagrebu, na što je Mark E Smith zahvalio snimanjem albuma "Live in Zagreb" s koncerta u Domu sportova 1990. i pjesmom "Zagreb". Bend je nastupio i na prvom Terraneo festivalu u Šibeniku 2011. 

1/14

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije