Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna vijest

Preminuo je glumac Nebojša Glogovac

28.06.2010.. Zagreb -U kazalistu Gavella odrzana ja pressica teatra Ulyssis. Srpski glumac Nebojsa Glogovac Photo: Boris Scitar/PIXSELL
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/3
09.02.2018.
u 09:58

Poznati glumac 24. siječnja zbog velikih zdravstvenih problema s plućima bio je hospitaliziran

Glumac Nebojša Glogovac preminuo je jutros u 49. godini, javlja Blic. 

Poznati glumac 24. siječnja završio je na Institutu za onkologiju u Beogradu zbog zdravstvenih problema s plućima. Mediji u Srbiji tada su pisali kako je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno. 

Glogovca domaća publika pamti i po izvrsnoj interpretaciji kompleksnog Vjeke Kralja, homoseksualca, transvestita i profesora povijesti u filmu "Ustav Republike Hrvatske".

Nebojša se rodio u Trebinju 1969. godine. Njegov otac Milovan bio je svećenik, a majka Milena krojačica. Iako ga je zanimala i psihologija, odlučio se za glumu koju je diplomirao na Fakultetu dramskih umjetnosti u klasi profesora Vladimira Jevtovića. 

Kolege i prijatelji na društvenim mrežama opraštaju se od legendarnog glumac.

- Otišao je veliki umjetnik. Tuga. Vječna Ti slava Nebojša. Sućut obitelji. - napisao je na Twitteru pjevač Željko Joksimović.

Glumac Andrija Milošević na Instagramu je napisao: - Počivaj u miru druže. 

28.06.2010.. Zagreb -U kazalistu Gavella odrzana ja pressica teatra Ulyssis. Srpski glumac Nebojsa Glogovac Photo: Boris Scitar/PIXSELL
1/5

 

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije